Angry Birds aterizează la Sun Plaza



Fani ai Angry Birds, uniţi-vă şi luaţi cu asalt Sun Plaza Shopping Center, unde se pregătesc să aterizeze, pentru prima dată în România, păsările voastre preferate, în mărime naturală!

În perioada 22 mai - 10 iunie 2015, zilnic, între orele 12:00-20:00, sunteţi provocaţi să vă înrolaţi în armata celor mai furioase înaripate şi să porniţi atacul împotriva hoţilor verzi,  pe terenul de luptă 3D, în mărime naturală, amenajat la parterul centrului comercial, în zona Sun Atrium. Câştigătorii acestei bătălii istorice, demnă de consemnat în analele Facebook şi Twitter, vor fi răsplătiţi cu cele mai trăsnite premii Angry Birds!

Jocul în mărime naturală imită decorul jocului video şi respectă scenariul devenit deja legendă printre iubitorii de video gaming de toate vârstele: cu ajutorul unei praştii, participanţii trebuie să arunce păsările spre structura formată din blocuri, între care se ascund porcuşorii verzi. Scopul este de a dărâma structura, doborându-i astfel pe porcuşorii care, cu sânge rece şi fără pic de remuşcare, au furat ouăle păsărilor.

Fiecare participant are dreptul la 4 încercări de a doborî blocurile şi toţi cei 4 porcuşori, iar loviturile reuşite vor fi premiate cu minunăţii felurite, marca Angry Birds.

În lupta 3D împotriva porcuşorilor pot participa atât copiii, cât şi adulţii în căutare de voie bună şi distracţie. Bineînţeles, moţatele furioase nu i-au uitat nici pe micuţii care preferă jocul online şi care vor putea juca Angry Birds pe tablete, într-o zonă special amenajată. Ba mai mult, cei mici o vor cunoaşte pe mascota Angry Birds, aflată la Sun Plaza în misiune secretă.

Background
Creat de compania finlandeză Rovio, Angry Birds a fost lansat în decembrie 2009 şi a devenit, în scurt timp, un fenomen mondial. După succesul înregistrat de primul joc, Rovio a lansat numeroase continuări şi ediţii speciale, care au avut în total peste 2 miliarde de descărcări. Au urmat cărţi, jucării, un serial TV, un parc tematic în Finlanda, iar în 2016 va fi lansat şi un film de animaţie.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata.

Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210.000 de m2 suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.

0 comentarii: