Romani pentru Nepal

Doi romani, Anca Danila (pe care ma bucur ca o cunosc) si Mihai Lupu, urmeaza sa plece in Nepal, vineri, 1 mai, pentru a ajuta persoanele afectate de cutremurul ce a avut loc in acest weekend. O actiune ce este de un profund curaj si, in acelasi timp, de o umanitate ce nu poate fi exprimata in cuvinte.
Daca doriti sa contribuiti la ajutorul celor ce au in aceste zile atat de mare nevoie de ajutor puteti face o donatie in contul de mai jos:
RO16BRDE410SV34563504100
Centrul Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala (CRIDL)
Cod SWIFT: BRDEROBU
BRD Bratianu


Intreaga poveste a actiunii pe care Anca si Mihai o vor intreprinde in Nepal este urmatoarea:

"Vineri, împreună cu Mihai, plecăm în Nepal. Vrem să intervenim alături de o echipă deja formată, alături de care am implementat Educational Capacity Building în Rural Nepal, care strigă dupa ajutor.

O să ajungem într-o zonă rurală, la 64 de km vest de Kathmandu, aflată în proximitatea epicentrului cutremurului. Din datele pe care le avem de la partenerii & prietenii noştri, zona este distrusă aproape în totalitate. Până atunci vrem să strângem fonduri, de la voi, prietenii noştri. Banii o sa fie donaţi catre echipa locală (Cold Feet Foundation) pentru a asigura primele transporturi de: apă, pături şi corturi, plus transportul echipei de voluntari specializaţi pentru acţiunile de debarasare şi prim ajutor. Totul depinde de câte fonduri strângem.

La faţa locului o să facem o evaluare a nevoilor şi apoi, împreună cu reprezentanţii OIM Nepal (Organizaţia Internaţională pentru Migraţie) şi PNUD Nepal (Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare), organizaţii pe care le-am contactat deja, o să plănuim noile intervenţii în funcţie de urgenţe.

Cei interesaţi să doneze, îi rugăm să ne scrie mesaj privat, să le dăm coordonatele de cont.

Timpul scurt ne pune în situaţia de a pune momentan la bătaie conturile noastre, dar mâine revenim cu un cont pe care-l facem special petru asta. Transparenţa vine la pachet, de asta vă asigurăm.
*În momentul de faţă se intervine masiv în zonele din Valea Kathmandu, dar aproape deloc în zonele rurale din vestul capitalei. Asta e şi motivul pentru care mergem acolo."


Orice donatie, oricat de mica este importanta in actuala situatie a locuitorilor din Nepal asa ca, nu ezita sa iti arati spiritul uman pentru cei ce au cu adevarat nevoie.

0 comentarii: