Helloween a lansat „Battle’s Won”, primul single de pe cel mai recent album „My God-Given Right”.

„Battle’s Won” este disponibil acum online împreună cu un videoclip cu versuri. Helloween a lansat primul single al celui mai recent album, „My God-Given Right”. Pe 1 iulie 2015, la Romexpo, Helloween va cânta în deschiderea concertului Judas Priest. Un eveniment organizat de Events si recomandat de Rock FM.
 
Helloween este una dintre cele mai influente trupe de power metal din întreaga lume. Lansarea celui de-al 15lea album de studio, „My God-Given Right”, este programată pe 29 mai în Uniunea Europeană, pe 1 iunie în Marea Britanie și pe 2 iunie în Statele Unite ale Americii. Primul album care poartă numele trupei a fost lansat în 1985, iar „My God-Given Right” este și un motiv de a sărbători 30 de ani de carieră.
 
„Battle’s Won”, single-ul proaspăt lansat, este disponibil online pe AMX MP3, Google Play, NB MP3, iar pe YouTube există clipul cu versuri al piesei.
 
Pe 24 aprilie Helloween va lansa următorul single: „7inch”.
 
Helloween a anunțat lista completă a celor 13 piese pe „My God-Given Right” împreună cu bonusurile pe care le vor conține varianta digitala, ediția limitată digipak (cu copertă specială 3D), varianta pe vinyl și varianta digitală Earbook. Albumul poate fi precomandat aici.

Biletele costă 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1545004545760455/

0 comentarii: