Fish Eye FEST sprijină tinerele talente

Fish Eye FEST întinde o mână de ajutor trupelor și artiștilor folk sau brass la început de drum! De astăzi se lansează pe pagina oficială de Facebook a festivalului un concurs pentru newcomers care îi poate aduce pe scenă alături de Alternosfera, ROA, Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizarres,  Byron, Golan, We Singing Colors, Toulouse Lautrec, Dj K-LU și Ok Corral. Fish Eye FEST este un eveniment organizat de Asociația Ad Patres.
 
Secțiunea Debutanți a Fish Eye Fest este o inițiativă de promovare a trupelor și artiștilor noi din zona folk si brass. Câștigătorii vor deschide prima zi a festivalului, pe 1 mai, și vor fi răspunzători de lansarea imnului Fish Eye Fest pentru ediția a doua (3-4 iulie 2015, Vama Veche). Cei care vor să participe trebuie să trimită un demo video, o scurtă prezentare și foto la adresa info@fisheyefest.com, până pe data de 28.04.2015, ora 00:00. Demo-urile trebuie să conțină piese proprii, nu preluări, iar participanții trebuie să poată susține un repertoriu propriu de minim 30 de minute.
 
Pe lângă concursul pentru newcomers, o secțiune de proiecții de film în aer liber vine să întregească serile de 1 și 2 mai din Vama Veche. La club D’Or vor avea loc proiecțiile speciale ale unor creaţii cinematografice remarcabile: Gone Fishin / La Pescuit (Joe Pesci, Danny Glover), On Golden Pond / Pe heleșteul auriu (Katherine Hepburn, Henry Fonda, Jane Fonda), Operațiunea Monstrul (Toma Caragiu, Marin Moraru si Octavian Cotescu), The Old Man and the Sea / Bătrânul și marea (Spencer Tracy). Programul proiecțiilor aici.
 
Fish Eye FEST este o experiență cultural - alternativă, un punct de plecare în reconstructia identității locale a zonei costiere sud dobrogene în jurul comunităților locale de pescari și a patrimoniului cultural și natural al zonei. Cu un line-up eclectic, compus din 10 trupe și artiști cu stiluri diferite, două scene și un apetit puternic pentru artă, Fish Eye Fest este destinația ideală pentru vacanța de 1 mai la malul mării. Accesul este gratuit.
 
Despre Asociația Ad Patres
Din 2010, Asociația Ad Patres contribuie la dezvoltarea societatii civile prin elaborarea si implementarea de proiecte, programe si strategii in domeniul cultural. Credem în necesitatea reconstructiei identitatii locale, luptăm pentru intărirea capitalului social la nivel local, vrem să dezvoltăm capacitatea de comunicare a societatii civile și noi mecanisme de transfer de cunostinte pentru a crea o cultura de retea la nivelul societatii civile. Din punct de vedere al impactului produs la nivel comunitar, cel mai reprezentativ proiect al asociatiei il reprezinta lansarea albumului CONSTANTA REMEMBER 1895 – 1945, ce reconstitue din imagini chipului Constantei de altadata www.constanta-remeber.ro
 
www.fisheyefest.com
www.facebook.com/FishEyeFest?fref=ts

0 comentarii: