Culese din Cartier prezinta noul album Argatu': Volumul III. Pe 30 mai, la Soundcheck Fest



Culese din Cartier prezintă noul album Argatu': Volumul III, ce va fi lansat pe 30 mai la Soundcheck Fest 021
*  Soundcheck Fest 021 este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet

 
Culese din Cartier prezintă noul album Argatu': Volumul III, cel mai așteptat material de către fani de pâna acum -  un catalog de piese în care folclorul este mult mai bine fixat în sunet - ce va fi lansat pe 30 mai, la Arenele Romane, în cadrul Soundcheck Fest 021.

Proaspătul album oferă ascultatorilor o origine și o rădacină mult mai bine infiptă în pământul românesc, un underground folclor mai puternic.

Albumul diferă de celelalte două, în special prin maturitatea pe care o transmite, plus evoluția sunetului și claritatea acestora, dusă la un alt nivel. Volumul III reprezintă un apogeu pe care l-am atins în materia de producție muzicală, mai multe genuri, combinații foarte multe între ritmuri: pe lângă hip hop, glitch, electronic dub, drum and bass, veți gasi  rock, breakbeat sau dancehall” - Argatu'

PROMO VIDEO - http://goo.gl/8MGjMd

Piesa de rezistență a acestui album este, în viziunea, lui Argatu' .

„Pe lângă faptul ca poartă numele orașului din care provin, transmite cu exactitate energia cu care oamenii noștri din Bucovina au fost binecuvantați. Este o piesă care nu te lasă sa stai jos, fie că esti moldovean, dobrogean, ardelean, bănățean, muntean ori oltean” - Argatu'

Toate piesele poartă semnatura lui Argatu' și conțin atât sample-uri de folclor, cât și sunete originale înregistrate în studio. Veți descoperi inclusiv sunete calde de caval, fluier, țambal, cimpoi și multe altele.

„Masca de pe copertă e realizată de Nicu Duță ca și concept, apoi executată de Vasile Nacu și editată de Mihai Gheorghe, cel care a făcut și sculptura microfonului de piatră pentru albumul Underground folclor. Ne-am gândit să aducem ceva original, așa că am făcut masca "în carne si oase" Bean, Culese din Cartier.

Argatu' este student la UMF Iași, are 22 de ani și reprezintă cu cinste orașul Falticeni (județul Suceava).

Pe Argatu' îl găsești pe FB.com/Argatu.Falticeni și pe www.subcarpati.com

Despre Soundcheck Fest 021, primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet:

Soundcheck Fest 021 este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet. 
Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Ediția de anul ăsta va fi, cu siguranță, una interesantă: avem 3 premiere - Afo & trupa Cred că sunt extraterestru, lansare album Argatu', primul concert Fantome, iar seara se închide cu un concert marca Subcarpați, primul din acest an din Bucureștiul anului 2015. 
Event FB.com/events/1594816414068740

Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro (http://goo.gl/U4DJI2) și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica, la prețul de 45 de lei în aprilie și 55 de lei în luna mai. 

0 comentarii: