Helloween alături de Judas Priest pe scenă la București

Helloween vine în România alături de Judas Priest! Andi Deris, Michael Weikath, Sascha Gerstner, Markus Großkopf și Daniel Löble vor fi invitați speciali ai concertului  pe care britanicii de la Judas Priest îl susțin la București pe 1 iulie, în parcarea Romexpo! Un eveniment organizat de Events și recomandat de Rock FM.
 
Una dintre cele mai proeminente trupe de power metal, Helloween sunt, alături de Scorpions și Accept, cele mai importante produse metal de export ale Germaniei. Trupa s-a înființat în urmă cu mai bine de 30 de ani. Unsprezece turnee mondiale, în care au fost cap de afiș, show-ul lor senzațional de la Monsters Of Rock la Castle Donington, în fața a peste 100.000 de metaliști si turnee spectaculoase alături de Iron Maiden, Dio și Ozzy Osbourne, precum și turneul MTV Headbangers Ball SUA cu Antrax si Exodus rămân momente de neuitat din cariera Helloween. Au vândut mai mult de cinci milioane de discuri în întreaga lume, au la activ 14 discuri de aur și 6 de platină la nivel mondial, cu două discuri de aur doar în Germania. Nu e nici o exagerare să spunem că fără Helloween, multe trupe contemporane precum Edguy, Sonata Arctica sau Blind Guardian nu ar fi existat în forma lor actuală. De peste trei decade se numără printre cele mai ingenioase trupe metal internaționale, iar fanii le adoră piesele fantastice, mai mult decât obsedante. Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitară), Sascha Gerstner (chitară), Markus Großkopf (bas) și Daniel Löble (tobe) promit un show de zile mari la București, mai ales prin prisma mult-anticipatului My God-Given Right”, disc care va fi lansat în luna mai a acestui an. Helloween a anunțat acum câteva zile tracklistul - cel de-al 15lea album de studio al trupei va conține 13 piese și poate fi precomandat aici.

Biletele costă 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1545004545760455/

0 comentarii: