Expirat: The Rank & Fashion - Lansare album "In Small Boxes", 20.03

THE RANK & FASHION – LIVE @ EXPIRAT
Lansare album „In Small Boxes”
Vineri, 20 martie, 20:00
 
Vineri, pe 20 martie, în Expirat, te chemăm la dans mai devreme decât de obicei! De la ora 20:00, pentru The Rank & Fashion, cam prima trupă de Electro Swing de la noi, care vine să îşi lanseze albumul de debut pe scena din str. Brezoianu nr.4.
 
Materialul, denumit „In Small Boxes”, a fost conceput şi perfecţionat în ultimii 2 ani şi numără 8 producţii proprii, mixate şi masterizate de Jay Murano. Electro Swing „par excellence”, de experimentat şi ascultat, live, la început de seară de weekend, în Expirat.
 
După concert seara continuă cu mash-up party music, până dimineaţă.
 
Despre The Rank & Fashion:
 
The Rank & Fashion („înalta societate”) este o trupă care a apărut în underground-ul bucureştean în aprilie 2013, iniţial ca un duo, Vlad Duţă (producător, multi-instrumentist, DJ) şi Sandu Ştefan (solist vocal) şi care în doar trei luni a pus cap la cap suficient material pentru a îşi susţine debutul pe scena clubului Panic! din Bucureşti. Au urmat multe ore de studio, şi o schimbare de componenţă, la sfârşitul anului 2014, prin sosirea a doi noi membri: Silviu Mihai Groaza (trompetist) şi Eusebiu Andrei (toboşar). De atunci au luat cu asalt internetul, odată cu lansarea pieselor „Lessons In Pain” şi „The Road”, FM-ul, prin apariţii în playlist-urile Radio Guerrilla şi... Bruxelles-ul, cu primul concert înafara graniţelor, în clubul Midi Station, susţinut în ianuarie 2015. Ah, da. Şi au pregătit un album!
 
Cum sună? A Jazz şi Swing din anii ’30, ’40, combinat cu elemente de Electro, Blues, Rockabilly, Rock’n’Roll şi Hip Hop. De unde îşi iau influenţele? De la Cab Calloway, Django Reinhardt, Caravan Palace, Parov Stelar, Kormak, Electric Swing Circus, Daft Punk, Duke Ellington sau Wynonie Harris.
 
www.facebook.com/therankandfashion x www.soundcloud.com/the-rank-and-fashion
www.youtube.com/channel/UCx4OkrddOrpYiOYzEI-GMSg
therankandfashion.bandcamp.com
 
RSVP: www.facebook.com/events/1403812746599328
 
Ora: 20:00
Intrare liberă
Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: