Expirat & Otherside: Aniversare: 13 Ani de Expirat - 09.04

ANIVERSARE: 13 ANI DE EXPIRAT
K-LU (AV Set) în Expirat / BASS TURBAT în OtherSide
Joi, 9 aprilie
 
https://www.facebook.com/video.php?v=1029268523768186
 
Expirat face 13 ani! Iar de aniversat, îi aniversează joi, pe 9 aprilie, după 22:00, prin două experienţe diferite, în Expirat şi OtherSide. Una audio-vizuală, cealaltă cu muzică electronică cu atitudine.
 
Aşa că hai să ne zicem de bine pentru următorii cel puţin 13 ani şi, cu ocazia asta, să iei parte la un AV set asamblat de K-LU, pe un ecran LED cât un perete, în Expirat şi să îţi iei porţia de Bass Turbat, din OtherSide.
 
Te primim cu King Size Drinks toată noaptea şi cu intrare liberă. Seara continuă cu mash-up party music ales de „ai casei”, în Expirat şi cu NotSoCommonDJ & The Basstard (Electrocord), în OtherSide.
 
K-Lu este DJ, turntablist şi producător de muzică de dans de prin 2005, vine din Timişoara şi se prezintă în capitală să împletească sunete şi imagini într-un show audio-vizual de ţinut minte. www.facebook.com/djklu x www.soundcloud.com/k-lu x www.youtube.com/user/vinylmic
 
Bass Turbat sunt Unlocka şi Hardplay, doi dintre membrii de bază ai bastionului Bass Music din capitală. Dau tonul în Dubstep, Trap şi Electro, genuri cu care plănuiesc să umple programul din OtherSide. www.facebook.com/bassturbat x www.soundcloud.com/bassturbat x www.youtube.com/user/bassturbat
 
RSVP: www.facebook.com/events/805716562854672
 
Ora: 22:00
Intrare liberă. Accesul în OtherSide, prin Expirat
King Size Drinks – toată noaptea
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: