Concert Taxi la Beraria H

Pe 3 aprilie in „Orasul cu chef de viata” concerteaza o trupa cu mare chef de cantat. Trupa Taxi vine pentru prima data la Beraria H, aducand cu ea o mare parte din hiturile lansate in cei 16 ani de existenta, umorul si ironia fina ce au devenit marca trupei.
 
Trupa Taxi este apreciata pentru texte, mesaje pertinente, muzica buna si pofta de cantat a celor sapte membri. Fie ca e vorba despre viata sociala si politica („Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salveaza Romania”, „E criza!”), fie ca e vorba despre dragoste („Jumatatea mea”, „Mi-e dor si doare”, „Te vad in toate femeile”), abordarea Taxi este intotdeauna originala.
 
Taxi este una dintre cele mai iubite si mai respectate trupe de pop rock din Romania, avand la activ nenumarate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la inceput de cariera, concerte proprii in fata a mii de spectatori si videoclipuri care au scris istorie („Cele doua cuvinte”, „NonStop”, „Esti iubibila”).            
 
Biletele pentru concertul TAXI din Beraria H au pret unic de 30 de lei si pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua de magazine iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour), inclusiv in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

- Aplicatia de IOS si Android IaBilet valabila in AppStore respectiv GooglePlay.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro.

 
Un eveniment Gala powered by BestMusic Live Concerts si Magic FM.
 
Pagina evenimentului pe Facebook: www.facebook.com/events/466960666790255/
 
Pagina oficiala Taxi pe Facebook: www.facebook.com/trupaTAXI.

0 comentarii: