Toulouse Lautrec @ Expirat - Joi, 12.03

TOULOUSE LAUTREC @ EXPIRAT
Joi, 12 martie, la KING SIZE DRINKS NIGHT
 
Primăvara aduce Lautrecii pe scena din Expirat. Patru la număr, mai exact, în formula TOULOUSE LAUTREC – live, efervescenţi ca întotdeauna, cu setlist format din ce ştii de pe primele două albume şi din ce nu ştii de pe al treilea, aflat în pregătire.
 
Joi, pe 12 martie, după ora 22:00, în Strada Brezoianu nr.4.
 
King Size Drinks sunt o noapte întreagă, la bar, ca în fiecare joi: selecţii din varietăţile alcoolice în doză dublă de 0,6 litri la preţ de 0,3 litri. După concert: mash-up party music, de la Alternative la Electro, selectat de George şi Luca.
 
Despre Toulouse Lautrec:
 
Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajisti verzi şi întinse în faţa castelului şi au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare şi mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deşi predestinaţi studiului academic şi educaţiei alese, viaţa i-a aruncat în păturile cele mai cârpite ale societăţii. Influenţati iniţial de Rene Pricetau şi John Lewis Brown, ei şi-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obişnuiţi ai localurilor de noapte, sunt pasionaţi de femei, absint şi opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret şi, îmbătaţi de succes, sparg feţele tobelor din localuri şi se uită sub crinolinele fetelor.
 
Se închid din când în când în studio, şi ies cu piese şi albume, ba despre eroi din viaţa de zi cu zi sau inspiraţi din scrierile lui Julio Cortazar („Heroes”), ba despre personaje extraordinare („Extraordinar”). Două până acum, al treilea fiind în construcţie, în jurul celor mai recente piese: „Nu se termină aşa” şi „Aur”.
 
Trio-ul devenit cvartet se recomandă în continuare numai cu numele de scenă, respectiv: Apartman (chant & guitarre), Jimi (guitarre), Emu (basse) şi Greenman (batterie).
 
www.toulouselautrec.ro x www.facebook.com/toulouselautrecband x www.youtube.com/toulouselautrecband
 
RSVP: www.facebook.com/events/1566182576958589
 
Ora: 22:00
Detalii despre preţul biletelor de intrare, în curând
King Size Drinks toată noaptea!
 
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: