Studio Martin pres. Cesar Merveille, Guillaume & the Coutu Dumonts, Rosario Internullo

Studio Martin pres. Cesar Merveille / Guillaume & The Coutu Dumonts / Rosario Internullo
28.02 - 23:00
 
Născut în Paris și crescut în Berlin, Cesar Merveille a avut întotdeauna un apetit dezvoltat pentru artă, jazz și vinuri fine.
De-a lungul anilor a format o discografie complexă ce conține release-uri la Cadenza, Visionquest, Wolf + Lamb, Circus Company, VIVa MUSiC și a colaborat cu artiști importanți din industrie printre care se numără Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, dar și cu Guti pe post de pianist, în probabil cea mai emoționantă producție - "Maayancholy", piesă ce s-a bucurat de un remix semnat de Luciano.


Sound-ul lui este mereu evolutiv, provocator, seturile lui fiind sculptate cu inovație și creativitate, apoi dăruite cluburilor și festivalurilor din întreaga lume.

Dincolo de realizările din scena electronică, Guillaume are o istorie bogată și variată de experiență muzicală,


de la percuție pentru o trupă funk, la studii în limba latină și percuție clasică, precum și un curs universitar în compoziție electro-acustică.


Primul său proiect solo a luat naștere sub numele de Guillaume & The Coutu Dumonts, atunci când a lansat o serie de compoziții și remixuri la label-uri precum Circus Company, Musique Risquée, Crosstown Rebels, Get Physical.


Multe dintre colaborările sale au fost în strânsă legătură cu festivalul MUTEK din Montreal, festival la care ia parte ca oraganizator cât și ca artist încă din 2003, unde alături de Julien Roy, sub numele Egg, a mixat unul dintre primele sale CD-uri, album intitulat ''Don't Postpone Joy''.

Așadar, pe 28 februarie Studio Martin găzduiește doi artiști ce vor crea cu siguranță o noapte memorabilă.

Cesar Merveille
https://soundcloud.com/cesarmerveille

Guillaume & the Coutu Dumonts
http://www.residentadvisor.net/dj/guillaume

ROSARIO INTERNULLO
https://soundcloud.com/rosariointernullo

Entrance:
20 RON pănâ la 01:00 // 30 RON după 01:00

Pentru REZERVĂRI sunați la:
☏ +40 733 627 846

0 comentarii: