Formless Terror din Macedonia la Opening Night din cadrul Undeground Metal Resistance Fest IV



Pentru prima seara a evenimentului, mai exact Joi, 5 martie in Question Mark, Cavalleria Extreme Division a mai pregatit o surpriza. Fanii death metalului brutal au parte de tratament special pentru ca Opening Night ii are ca headlineri pe Formless Terror, o bestie de trupa din Macedonia.

Odata cu lansarea primului album in 2011, intitulat Sovereign Chaos Authority, Formless Terror s-au impus instantaneu prin sunetul distrugator si tehnic prezentat. Si cum macedonii se afla intr-un scurt turneu in perioada UMR Fest IV, fanii au ocazia sa ii vada live pe scena din Question Mark.

https://www.youtube.com/watch?v=7OgbsBan_tc

Doua trupe tinere din Bucuresti au fost alese pentru a incinge atmosfera inainte de concertul Formless Terror.  Tanin vor oferi publicului prezenta o doza precisa de melodic death metal. Si pentru ca Underground Metal Resistance inseamna sustinerea scenei locale, festivalul va fi deschis de o trupa foarte tanara din capitala, chiar daca stilul este putin diferit fata de celelalte 2 trupe prezente. Este vorba despre Still Vision, o trupa ce imbina o multime de genuri in soundul lor - thrash, alternative, progressive, deathwaltz,hardpolka, tuborg, diablo swing si televisioncore.

Line-up-ul serii:
Formless Terror – brutal death metal, Macedonia
https://www.facebook.com/pages/Formless-Terror/187702914113
Tanin – melodic death metal, Romania
https://www.facebook.com/pages/TANIN/1452663138309827
Still Vision – metal, Romania
https://www.facebook.com/still.vision
Support: 20 lei.

Underground Metal Resistance Fest revine in 2015 cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 zile - mai exact 5,6,7 si 8 martie - cu seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Programul complet al festivalului:
5 martie, JoiOpening Night – Formless Terror, Tanin, Still Vision
https://www.facebook.com/events/660758327361388
6 martie, Vineri – Harder Night – Corecom, Wooldozer, Keeng Ra’at
https://www.facebook.com/events/774927869255980/
7 martie, Sambata – Extreme Night – DinUmbra, Akral Necrosis, Spinecrusher
https://www.facebook.com/events/998515570163192/
8 martie, Duminica – Thrash Night – N.E.G.A.T.I.V., Crossbone, Damage Case, Deathrattle
https://www.facebook.com/events/560556437414474/

0 comentarii: