Vele Negre, un serial interzis minorilor, va fi difuzat de Paramount Channel Romania din 10 ianuarie


Sâmbătă, 10 ianuarie, ora 23.00, Paramount Channel România difuzează în premieră primul episod al unuia din cele mai de succes seriale americane, Vele negre/ Black Sails, care a fost distins cu două premii Emmy. Producătorul acestui serial este celebrul regizor Michael Bay, cunoscut mai ales pentru realizarea unor filme cu efecte speciale impresionante și bugete pe măsură: Armageddon, Transformers și Pearl Harbour.

Un promo oficial găsiți aici: http://bit.ly/1wqKpHt

Pirați, violență și scene de sex explicite în Vele negre/Black Sails
Serialul va fi difuzat săptămânal, sâmbăta, de la ora 23.00, ca urmare a ratingului 18+ primit pentru violență și scene de sex explicite (acestea din urmă fiind și motivele pentru care presa străină de specialitate a găsit similitudini binevenite între Vele negre și Urzeala tronurilor).

Acțiunea din serialul Vele negre se petrece înaintea întâmplărilor povestite în romanul “Insula comorilor” scris de Robert Louis Stevenson. Abordarea pe care o au cei doi creatori ai serialului (Jonathan E. Steinberg și Robert Levine) în ceea ce privește pirații este una inedită în peisajul cinematografic, dar mult mai apropiată de realitate.

1715. Epoca piraților din Caraibe a atins apogeul. Fosta colonie britanică New Providence este acum un teritoriu fără legi, controlat de câteva zeci dintre cei mai temuți căpitani ai piraților. Cel mai înfricoșător dintre aceștia este Căpitanul Flint. Odată cu reîntoarcerea Marinei Regale a Regatului Unit în zonă și amenințarea cu dispariția a piraților, iese la iveală o nouă față, mult mai umană, a Căpitanului Flint. În lupta pentru supraviețuire, violența și curajul sunt cele două arme ale piraților din New Providence.

„Este o abordare complet diferită a poveștilor cu pirați”, spune Steinberg, iar actrița Hannah New, care o interpretează pe independenta și puternica Eleanor Guthrie, fiica unui contrabandist din New Providence, adaugă: “Este o lume în care tabuurile, inclusiv cele legate de sexualitate, au fost rupte”.
Vele negre a fost filmat în Cape Town (Africa de Sud) și este, printre altele, un serial apreciat pentru scenografia sa și acuratețea decorurilor, în concordanță cu epoca evocată. La construirea butaforiei unei singure nave au lucrat 300 de muncitori.  

Regizorul Michael Bay (Transformers și Armageddon), alături de Brad Fuller (producătorul The Texas Chainsaw Massacre), scenaristul Jonathan E. Steinberg și Andrew Form sunt producătorii executivi ai serialului.

Din distribuție fac parte Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeen Kae-Kazim, Sean Cameron-Michael și Louise Barnes.

Despre PARAMOUNTTM
Paramount este o rețea de televiziune 24/24, care difuzează filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film și unul dintre producătorii de top din lume în materie de filme de divertisment. Paramount creează un mediu contemporan și unic, pentru ca publicul să poată celebra filmul, documentarele și momentele din spatele scenei. Telespectatorii au acces la o colecție vastă de filme îndrăgite și premiate Paramount – de la epopee vizionare, la povești de dragoste răvășitoare, la blockbustere, toate create de către cei mai talentați și renumiți regizori din industrie. Paramount face parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA).

Despre Viacom International Media Networks
Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compusă din cele mai populare branduri multimedia de divertisment, incluzând MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más. Brandurile Viacom sunt vizionate la nivel mondial în peste 700 milioane de locuințe, în aproximativ 170 de teritorii și 37 de limbi prin peste 200 de canale TV programate și operate la nivel local și peste 550 de proprietăți de digital media și televiziune mobilă. Urmărește noutățile VIMN pe Twitter la adresa www.twitter.com/VIMN_PR. Pentru mai multe informații despre Viacom și activitatea sa, vizitați www.viacom.com, blog.viacom.com și contul de Twitter la adresa www.twitter.com/Viacom.

0 comentarii: