Programul inceputului de an la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor)

Stagiunea se reia la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor) cu o serie de reprezentatii selecte: 


Pe 19 ianuarie aveti sansa sa va bucurati de punerea in scena a uneia dintre cele mai frumoase povesti din literatura contemporana, intr-o distributie de elita! MARIUS MANOLE, MARIAN RALEA, MAIA MORGENSTERN, MEDEEA MARINESCU si SERBAN PAVLU, dau viata personajelor din MECANICA INIMII, sub bagheta regizorala a lui CHRIS SIMION.

Pe 29 ianuarie sunteti asteptati la un spectacol imprevizibil despre iubire si pasiune. SERBAN PAVLU, MIRELA OPRISOR, GHEORGHE IFRIM, si NICOLETA LEFTER va dau intalnire la comedia ACUM ORI NICIODATA

Pe 2 februarie  MEDEEA MARINESCU si MARIUS MANOLE va invita la spectacolul FA-MI LOC - o comedie, ce demonstreaza ca viata e plina de surprize! Doua personaje simpatice se descopera reciproc intr-o intalnire, cu scantei, ce se dovedeste a fi...providentiala!

Iar pe 3 februarie este momentul sa aplaudati doi actori de geniu, care se regasesc pentru prima oara in aceeasi distributie: RADU BELIGAN si MAIA MORGENSTERN va asteapta la spectacolul LEUL DESERTULUI.  In alte roluri: MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES si TANIA POPA. Regia: RADU BELIGAN.  

Toate spectacolele enumerate mai sus se joaca pe scena Teatrului Tineretului (Palatul National al Copiilor), iar biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro si bilet.ro 

0 comentarii: