Noul clip Theory of Mind, dedicat celor care iubesc sau au de gand sa se indragosteasca

Theory of Mind (TOM) și-a lansat cel mai proaspăt clip, la una dintre cele mai bune piese ale trupei - Brown Eyes ---> http://youtu.be/zx2t_EN2d3s

"Este o piesă pe care o dedicăm tuturor celor care au iubit, iubesc sau au de gând să se îndrăgostească", spune Vladimir Bosânceanu, vocalul trupei și compozitorul pieselor TOM.
Videoclipul este realizat în Anglia, de Eduard Micu, un regizor român stabilit acolo, iar cele 2 personaje din poveste sunt 2 actori, prieteni ai acestuia.

Brown Eyes face parte de pe primul album ce poartă numele trupei, lansat în noiembrie 2013. Brown Eyes este, de altfel, piesa cu care băieții s-au lansat în muzică, piesa intrând, la vremea respectivă, în playlistul Radio Guerrilla.

Despre cei 4 TOM, Adrian Despot spune că „nu mă așteptam să aud vreodată în Romania o trupă care sa aibă o asemenea abordare stilistică”.

Theory of Mind lucrează, în acest moment, la cel de-al doilea album.

Theory of Mind, înființată în luna februarie 2013 la Cluj, înseamnă Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziţii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) şi Tudor Bilt (tobe).

0 comentarii: