Journey Pub: Trip Talks #1 - Despre Norvegia cu Mihaela Dinca - 26 ianuarie



TRIP TALKS # 1 – focus: Norvegia
Invitată: Mihaela Dincă, fotograf
Eveniment: https://www.facebook.com/events/1403222706641750/

Journey Pub invită să descoperiți o serie de evenimente care dau voce unora dintre cei mai spectaculoși temerari: sub denumirea de Trip Talks facem posibila întâlnirea cu oameni ieșiti din comun, care prin pasiunea lor fac din călătorie și neașteptatele ei forme... o devenire. 

Primul Trip Talk va avea loc pe 26 ianuarie la ora 20:00 și este dedicat unei țări unice prin relief și prin peisaj - țara fiordurilor și a soarelui de la miezul nopții, a aurorei și a vikingilor: Norvegia. Mihaela Dincă, fotograf profesionist, călător împătimit, a vizitat această țară de 2 ori și ne aduce imagini fabuloase care o să ne lase fără cuvinte. 

Ea are un mesaj pentru călătorii îngrijorați de tema bugetului pentru această destinație:

"Norvegia e unul din locurile la care visezi de mult timp, cu ochii deschişi; dar visul se spulberă repede, când îţi aduci aminte cât costă un bilet de avion, că ţara asta e îngrozitor de scumpă, că acolo e tot timpul frig şi plouă, că... Dar hey! Ce-ai zice dacă aş veni eu şi ţi-aş spune că nu e chiar aşa? 

Dacă ţi-aş povesti despre cea mai ieftină modalitate de a călători, despre fiorduri albastre şi despre cum se izbesc valurile Atlanticului de stâncile norvegiene? Dacă ţi-aş povesti că ploaia e frumoasă, iar soarele din miez de noapte e o experienţă de neegalat? Dar dacă ţi-aş spune despre zecile de cascade ameţitor de înalte, dezlănţuite asemeni unor iele despletite? Despre sutele de kilometri de drumuri prin munţi, unduind printre vârfuri şi gheţari? Despre căsuţele din lemn cu acoperişuri cu iarbă, despre muşchiul alb şi pădurile tăcute, despre lemn, piatră şi oameni trăind în armonie cu natura, despre vântul care se joacă printre pufurile albe de Cottongrass. Despre abrupturi ameţitoare; despre senzaţia de a-ţi bălăngăni picioarele stând pe o stâncă suspendată la sute de metri deasupra unui abis albastru. Despre oameni blonzi şi zâmbitori, despre culori, despre vikingi şi trolli. Despre cum m-am îndrăgostit eu de Norvegia.

Te aştept să povestim împreună despre călătorii pe aripi albastre de vânt nordic." 

La fel ca Mihaela, există oameni care trăiesc cu toată ființa călătoria și pentru care este de neconceput să treacă o săptămână fără să iasă din oraș într-un fel sau altul. Aceștia au reușit să desăvârșească această activitate punându-i amprenta lor unică. Iar noi vom încerca să-i descoperim și să învățăm de la ei încetul cu încetul, de la o ediție Trip Talks la alta.

Vă așteptăm să ne fiți alături la o discuție moderată de Andreea Tincea, despre o țară considerată neaccesibilă din punct de vedere financiar, dar care merită toată atenția noastră ca pasionați de locuri unice și emoționante prin frumusețea lor. 

Intrare liberă. 

Rezervări la 0752285286.


PARTENERI MEDIA:
Metropotam.ro, Jurnaldecalator.ro, Lumeamare.ro, ChestiiUrbane.ro, B24Fun

0 comentarii: