Expirat: Concert Suie Paparude - 05.02

ŞUIE PAPARUDE @ EXPIRAT
Primul concert din 2015, în Bucureşti.
Joi, 5 februarie, la KING SIZE DRINKS NIGHT
 
S-au întâmplat multe de la ultimul live Şuie Paparude în Expirat (acum vreo 2 ani şi ceva, pentru cine nu mai ţine minte). Suficiente cât să ne convingă că a venit momentul ca „sound-ul” legendar al celor 3 băieţi să rezoneze din nou între pereţii subsolului din Brezoianu 4.
 
Aşadar, invitaţia a fost lansată, iar ŞUIE PAPARUDE au acceptat-o şi (re)vin „à la grande” să zdruncine Expiratul, joi, 5 februarie, de la ora 22:00.
Toţi trei. Michi-man, Bean, Dobrică. Live, şi cu clasice, şi cu başi proaspeţi, poate şi cu ceva de pe viitoarele materiale, la primul lor concert din 2015 în Bucureşti.
 
Ca să intri cum trebuie în atmosferă îţi dăm King Size Drinks o noapte întreagă, la bar. Ca în fiecare joi, de altfel: selecţii din varietăţile alcoolice în doză dublă de 0,6 litri la preţ de 0,3 litri.
 
Iar după concert seara continuă cu reţeta muzicală obişnuită: mash-up party music, de la Alternative la Electro, neapărat dansabil, selectat de George şi Luca.
 
Despre Şuie Paparude:
Şuie Paparude s-a înfiinţat în 1992 şi s-a lansat în 1993, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând la vremea respectivă un stil Alternative / New-Wave, inspirat de epoca New Order.
Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin şapte albume de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.
 
Paparudele au trecut prin toate şi au devenit, pe bună dreptate, trupa-reper pentru muzica electronică românească. O trupă cu viziune în materie de sunete de dans, care, odată cu lansarea albumului „E Suflet în Aparat”, propune o direcţie nouă, evoluţie naturală a celei abordate în primele şase discuri, mai dark, mai serioasă, dar căreia nu-i lipseşte nici pofta de dans, nici doza de autoironie.
 
Sound-uri noi din 2010 încoace, confirmate prin prestaţii energice: başi care distrug bretele şi fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de substanţă.
 
www.suiepaparude.ro x www.facebook.com/suiepaparude.ro x www.youtube.com/suiepaparudeofficial
 
RSVP: www.facebook.com/events/654334304673213 
 
Ora: 22:00
King Size Drinks toată noaptea!
Intrare:
20 lei până la ora 23:00
30 lei după ora 23:00
 
Accesul se face începând cu ora 21:00, în limita capacităţii: 300 de locuri.
Din respect pentru artişti vă rugăm să nu fumaţi pe durata concertului.
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: