Crowd Control a lansat un nou clip - Brixton Riot

Trupa Crowd Control a lansat noul videoclip -  Brixton Riot - realizat de Razvan Du si Victor Ionichi, in care apar coregraful Denis Bolborea si actorul Alex Trandafira. Clipul va fi difuzat in februarie si in cadrul emsiunii Alternative Nation pe MTV si este disponibil pe DubkraftTV.

Ultimele 2 luni au reprezentat cel mai bun sezon din viata trio-ului Crowd Control si, culmea, cel mai bun trimestru din istoria casei de discuri cu care trupa colaboreaza in prezent: Dubkraft/False Flag Operation. 

Primul din cele doua momente de rascruce a fost finalizarea seriei de 3 EP-uri electro-fusion inspirate de jocurile si muzica 8-bit si cu mesaje activiste: GAME OVER, SELECT START (lansate independent) si LOADING PLEASE in cadrul labelului hispanic. 

Odata cu turneul in Cluj, Alba si Bucuresti lucrurile au inceput sa se desfasoare la o alta viteza. Trupa a fost invitata la emisiunea Garantat 100% pentru a canta piesa Disney Puritains in colaborare cu indie-rockerii de la Harlequin_Jack. Dar pentru difuzarea ei trebuie sa asteptam sezonul 2015. Si nu in ultimul rand, pe 1 decembrie a fost lansat LOADING PLEASE EP in versiune digitala impreuna cu videoclipul single-ului Airbow.

O surpriza a fost si faptul ca doilea single Brixton Riot a ajuns pe locul 40 in “Topul 103 cele mai bune piese ale anului 2014” realizat de eclecticFM. Piesa este in rotatie local si pe Radio Guerrilla, Baraka, Cooperativa Urbana, Trib si DelaHaze.  

In prima saptamana de lansare extended play-ul LOADING PLEASE a ajuns pe locul 1 in iTunes New Alternative Release Chart, o premiera pentru o trupa romaneasca. Piesa este in heavy rotation si pe Koelncampus Radio din Koln, un radio care promoveaza muzica alternativa in Germania si Austria. Exista feedback bun si de la posturi din Londra si Berlin. 

Doua dintre piesele de pe noul material discografic Demons si Brixton Riot sunt deja licentiate pentru compilatii muzicale din afara, ce vor aparea in ianuarie 2015.

Follow us on:
https://www.facebook.com/CrowdControlRO

https://twitter.com/AndreiBucureci 

 

0 comentarii: