Cirque du Soleil: zece zile până la premiera Quidam!

Au mai rămas zece zile până la premiera Quidam la București, cea de-a treia producție cu care Cirque du Soleil vizitează România. Quidam prezintă 11 numere pe durata a peste două ore, cu o pauză de 20 de minute la jumătate. Mai multe categorii de bilete sunt epuizate în acest moment, la toate cele șase reprezentații în vânzare (29 ianuarie – 1 februarie 2015, Romexpo, Pavilionul Central). Termenii și condițiile pentru acreditare sunt disponibile aici
 
Cum ia naștere un show Cirque Du Soleil?
 
·Geneza unui nou spectacol durează între 36 și 50 de luni. Următoarea creație marca Cirque du Soleil, bazată pe blockbusterul Avatar, este deja în lucru. Co-produs de regizorul James Cameron, showul urmează a se lansa în Montreal în luna decembrie a anului viitor, pentru a coincide cu lansarea cinematografică a continuării peliculei cu același nume.
 
·Dezvoltarea oricărui nou spectacol Cirque du Soleil costă în medie aproape 25 de milioane de dolari. După ce se schițează povestea de la baza showului, sunt angajați aproximativ 200 de noi colaboratori. Figurile acrobaților sunt recreate cu ajutorul unei imprimante 3D, astfel încât designerii vestimentari să creeze costume adaptate specific interpretului fiecărui rol. Încălțămintea (în general, sunt preferați pantofii de wrestling) e produsă în atelierele circului.
 
În fiecare an, atelierele vestimentare Cirque du Soleil produc costume ce folosesc peste 21 de kilometri de țesături, aproape cât diametrul Bucureștiului.
 
Repetițiile fizice încep în medie cu șase luni înaintea premierei noii producții. Majoritatea showurilor Cirque du Soleil au o distribuție preponderent masculină, 60-70% dintre artiști fiind bărbați. Vârsta medie a angajaților Circului este de 34 de ani.
 
Sponsori și parteneri
Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.
                         
Despre Cirque du Soleil:
Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.
 
Despre Orange
Orange este lider de piaţă în România cu 10,514 milioane de clienţi şi venituri de 675,7 milioane de euro la 30 septembrie 2014. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 239 milioane de clienţi pe cinci continente. Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV. Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro
 
Romexpo, Pavilionul Central, București
 
Program (29 ianuarie – 1 februarie 2015)
Joi, 29 ianuarie, orele 20:00
Vineri, 30 ianuarie, orele 20:00
Sâmbătă, 31 ianuarie, orele 16:00 și 20:00
Duminică, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00
 
BILETE:
Adulți (preț întreg)
VIP: 500 RON
Premium: 350 RON
Tribune: 250 RON, 210 RON, 175 RON, 150 RON
 
Copii (până la 12 ani, inclusiv):
VIP: 350 RON
Premium: 245 RON
Tribune: 175 RON, 147 RON, 122,5 RON, 105 RON
 
*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

0 comentarii: