"Caramitru - Malaele, Cate-n luna si in stele" - prima reprezentatie din an pe 26 ianuarie la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti

"CARAMITRU - MALAELE, CATE-N LUNA SI IN STELE" – prima reprezentatie din an pe 26 ianuarie la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti

Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti gazduieste pe 26 ianuarie prima reprezentatie din acest an a inegalabilului duel teatral "CARAMITRU - MALAELE, CATE-N LUNA SI IN STELE"! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite sunt puse in valoare de acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

Cu har, finete, inteligenta cei doi titani ai scenei romanesti, ION CARAMITRU si HORATIU MALAELE transforma orice intalnire pe scena nu numai intr-o veritabila lectie de teatru ci si intr-o impresionanta lectie de viata. In acest spectacol, considerat,  cea mai in voga productie teatrala a ultimilor ani, momentele de un umor exploziv alterneaza cu cele de o mare sensibilitate lirica.

CARAMITRU recita rascolitor, imaginand, cu ingeniozitate, raspunsuri pe masura unui HORATIU MALAELE vulcanic, irezistibil si plin de umor, intr-o adevarata demonstratie de virtuozitate, pe versurile lui Shakespeare, Toparceanu sau Nichita Stanescu.

Iar neobositul HORATIU MALAELE, „probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani” – asa cum l-a descris chiar ION CARAMITRU, revine in fata publicului in postura de geniu comic.
La randul sau, violoncelistul Adrian Naidin completeaza si da ritm acestui inedit recital, care se joaca de patru sezoane doar cu casa inchisa, atat in Bucuresti cat si in tara.

Biletele pentru reprezentatia din 26 ianuarie de la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro si biletoo.ro 

0 comentarii: