Trupa de rock alternativ The Case isi lanseaza azi primul EP. 6 piese cu mesaj diferit



Trupa de rock alternativ The Case isi lanseaza azi online primul EP cu acelasi nume, un mix de 6 piese, fiecare avand un mesaj diferit.
 
„Prima piesa se numeste Tumbleweed si isi gaseste cateva referinte in `western-urile clasice`, iar Nowhere to Hide este o piesa care reflecta la modul grosolan de manipulare din societatea in care traim. Evident, ca nu puteam lasa deoparte piesele care au ca subiect iubirea, iar varietatea de sentimente care se pot intalni odata cu aceasta apar in piese ca Everything sau Stay a while” - The Case
 
EP-ul poate fi ascultat pe soundcloud (https://soundcloud.com/the-case-band) si poate fi achizitionat in momentul de fata de pe Cdbaby (www.cdbaby.com/cd/thecase12) si, in curand, de pe Itunes, Deezer, Spotify si alte platforme.
 
Inregistrarile au inceput anul trecut in toamna, cu cateva pauze.
 
Trupa a lansat 3 piese single pana acum - Tumbleweed, Nowhere to hide si Everything, cea din urma avand si videoclip (http://youtu.be/c9EZ-WJxcSs).
 
Piesa la care tinem cel mai mult este Tumbleweed si asta pentru ca de fiecare data cand o cantam live, indiferent de locatie, transmite o energie extraordinara, atat noua cat si publicului”.
 
Cine este The Case
 
The Case are la activ peste 40 de concerte dintre care unele la festivaluri de renume precum: B'estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest, AccesArt sau Made in TM. 
 
“Ne-am intalnit in Timisoara la inceputul anului 2012: vocalistul, chitaristul si fostul basist, toti fiind studenti pe atunci. Fiecare dintre noi a mai avut un oarecare contact cu muzica, activand prin cateva trupe la un moment dat. Ideea era sa facem muzica, dar mai aveam nevoie de un tobar, pe care l-am gasit repede, fiind prieten cu chitaristul. Am inchiriat o sala, am facut un minim de investitie intr-un sistem de sunet si cam asta a fost. Am inceput sa facem piese. Apoi, cu vreo 2 zile inainte de primul concert a venit cineva cu numele The Case care ne a placut tuturor chiar daca nu am cautat foarte mult semnificatia acestuia” - The Case

The Case inseamna:
Alfred Ciprian Paros (lead vocals, rythm guitar)
Adrian Istodorescu (lead guitar, backing vocals)
Cristian Paros (keyboards)
Corin Maris (bass)
Gabriel Ciocan (drums)
 
Pentru 2015, ne-am dori sa sustinem o serie de concerte petru a promova EP-ul. Am inceput deja sa lucram la un material nou, cu care ne vom prezenta live in lunile care urmeaza. Speram sa cantam cat mai mult si in cat mai multe locuri, pentru ca asta ne face placere” - The Case
 
Unde ii gasiti online:
www.facebook.com/thecaserocks
https://soundcloud.com/the-case-band
www.youtube.com/TheCaseBand
www.thecaseband.cf

0 comentarii: