Sziget Festival Budapest: Bilete la preturi speciale pana la 31 decembrie + retrospectiva video 2014



Videoclipul retrospectiv Sziget Festival Budapest 2014 tocmai a fost lansat, iar biletele pentru festival pot fi cumpărate la prețuri speciale până pe 31 decembrie 2014.

Scopul videoclipului este unul simplu, spun organizatorii: încercarea de a evoca atmosfera din luna august, oferind o scurtă retrospectivă asupra ediție din acest an, de pe Insula Libertății. Cu opt luni înainte de începerea ediției din 2015, comunitatea Szigetanilor s-a mobilizat deja, astfel că au fost vândute deja peste 10% din biletele disponibile. Sziget Festival se desfășoară pe o insulă frumoasă situată în inima Budapestei, în perioada 10 - 17 august 2015.

Festivalul din 2014 s-a încheiat cu un număr record de vizitatori: 415.000 de persoane, din peste 85 de țări, au pășit pe insula Óbuda din Budapesta. Ediția cu numărul 22 a festivalului a celebrat din nou muzica și arta în general, în peste 50 de spații special amenajate, disponibile non-stop timp de 7 zile. Organizatorii au pregătit un videoclip retrospectiv prin intermediul căruia cei care au participat la această ediție pot retrăi momentele emoționante, iar cei care nu au avut ocazia să fie de față își pot face o idee despre atmosfera specială de la Sziget: http://youtu.be/k_JqgPOJBpA

Start bun pentru #Sziget2015
Vânzarea biletelor pentru ediția din 2015 a început deja cu prețuri speciale până pe 31 decembrie 2014. Ca ofertă specială pentru cei mai dedicați fani, cei care au cumpărat bilete în primele 24 de ore au beneficiat de un pachet special în care au fost incluse un pass personalizat, cu acces la zona VIP, plus alte câteva surprize. Drept urmare, mai mult de 10% din biletele disponibile au fost vândute încă din prima zi (depășind toate recordurile anterioare) iar pachetele speciale vor ajunge nu numai în Europa, ci și în țări precum Argentina, India, Australia sau Statele Unite.

Pe lângă posibilitatea de a campa la fața locului, inclusă în biletele pentru 7 și 5 zile, cei care caută alte opțiuni mai confortabile, au diverse opțiuni: posibilități de upgrade, posibilitatea de a opta pentru corturi deja montate sau pentru set-uri de camping – pentru a face călătoria mai ușoară celor care vin de departe. În plus, mai sunt disponibile căsuțe din lemn și autocaravane deja echipate, ce se pot dovedi utile și comode timp de o săptămână întreagă de distracție. Cei care vin cu propria autocaravana sau rulotă, familiile cu copii au și ei parte de spații special amenajate.

Organizatorii lucrează și caută continuu soluții pentru îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor din cadrul festivalului. Acestea vor fi dezvăluite în perioada următoare, la fel și programul, care va fi ca de obicei, divers și interesant! Sziget are o abordare unică în a-și consolida comunitatea de fani dobândită de-a lungul anilor. În această perioadă, fanii vor putea să trimită dorințe de Crăciun, ce vor putea fi îndeplinite la Sziget 2015. În fiecare an au fost alese cele mai inedite dorințe, cum a fost povestea de dragoste din Zimbabwe din 2013 (www.youtube.com/watch?v=iSRkbNkqjIw) sau nunta oficială care a avut loc pe insulă, în 2014.

Mai multe informații + bilete: www.szigetfestival.ro

0 comentarii: