Filme tari și oferte speciale la Seenow de sărbători!



Cu cel mai avantajos preţ şi cea mai variată ofertă de pe piaţa VOD (Video on Demand) din România, Seenow.ro a pregătit o selecţie de filme de Crăciun ce pot fi urmărite oricând şi pe o gamă largă de dispozitive. 
Pe lângă titlurile consacrate, proaspăt ieşite din cinema, care au ţinut la cote înalte box office-ul din întreaga lume, cinefilii şi toţi iubitorii de filmese pot reîntâlni cu unele producţii cinematografice de sezon prezente în vasta oferta Seenow sau pot urmări programele de revelion difuzate pe canalele TV disponibile în Seenow de oriunde s-ar afla.
Ofertele speciale la abonamentele şi filmele pay-per-view din perioada sărbătorilor fac mai uşoară şi mai accesibilă vizionarea celor mai bune producţii cinematografice lansate în ultima perioadă:  „Guardians of the Galaxy”, „Maleficent”, „Ender’s Game”, „The Wolf of Wall Street”, „Need For Speed”, „Avioane: Echipa de Intervenţii”, „Diana”, „12 Years a Slave” şi alte câteva sute de filme, documentare şi seriale care vă aşteaptă pe Seenow.ro şi în aplicaţiile Seenow.
Pentru că în curând vine Crăciunul, Seenow a pregătit câteva titluri de sezon numai bune de vizionat împreună cu toată familia. Printre ele se remarca “The Chronicles of Narnia:The Lion, the Witch and the Wardrobe”, „One Magic Christmas”, „Ice Princess”, „Cool Runnings”, „Bedtime Stories” sau seria de comedii nemuritoare „Honey, I Shrunk the Kids” în secţiunea Disney Movies on Demand.

Pentru adolescenţi, Seenow Filme oferă saga Twilight, Streetdance dar şi alte filme cool care au ţinut capul de afiş în ultimii ani. Cei care adora comediile vor avea la dispoziţie seria Expendables (Eroi de sacrificiu), Last Vegas (Burlaci întârziaţi) şi multe altele iar pentru cei mici vasta colecţie de filme Disney din care fac parte titluri precum Alice în Tara Minunilor sau Legendele din Oz.
 
Seenow oferă până la sfârşitul anului o super-oferta pentru cei care doresc un abonament la Seenow Filme, valabil pentru un contract pe 6 luni pentru 1 Euro + TVA per lună.
Sărbătorile de iarnă sunt aşteptate şi cu o serie de surprize pregătite pe Seenow.ro, din 24 decembrie şi până pe 5 ianuarie sute de filme Pay per View vor beneficia de reduceri semnificative în campania Seenow Winter Movie Magic.

Mai multe detalii sunt disponibile pe Seenow.ro şi în aplicaţiile Seenow pentru smartphone şi tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung, LG Smart TV, Philips Smart TV, Google Chromecast sau EvolioSmart TV Box.
 
Despre Seenow
Seenow este primul serviciu de live TV şi Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC,smartphone şi tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung, LG, Philips, Smart TV Box Evolio, iar de azi si prin intermediul Google Chromecast.

Pe SEENOW ai acces la o grilă variată de canalele TV românești și la cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, dar și multe altele, care așteaptă să le descoperi împreună cu librăriile de emisiuni înregistrate de la canale locale și internaționale.Seenow ofera utilizatorilor in sezonul 2014-2015 toate competitiile fotbalistice majore din Romania: Liga 1 prin pachetul Koolnet, Cupa României Timișoreana si Supercupa României Timișoreana si o serie de emisiuni sportive de interes pentru fanii fotbalului.Oferta de filme SEENOW conține o selecție de filme artistice din anii trecuți sau foarte noi, lansate la scurt timp după ieșirea din cinema, seriale AXN NOW și Filmbox, filme românești și indiene, desene animate, documentare HD și posturi de radio pentru o experiență completă de entertainment. În plus, tot în SEENOW ai și secțiunea Filme Premium care oferă o librărie de filme în regim de închiriere, printre care și cele mai noi lansări din cinema.Foarte important pentru utilizatorii noi care vor să testeze serviciul, pe SEENOW există o zonă de conținut gratuit foarte diversificată și generoasă - secțiunea Freezone - pe care o poți accesa instant.Serviciul SEENOW este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom și să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet.

0 comentarii: