EXPIRAT: Alternativa - Concert: Paper Magik, 10.12

ALTERNATIVA @ EXPIRAT - CONCERT: PAPER MAGIK
Miercuri, 10 decembrie
 
V-a fost dor de Alternativa? De un live ca-n garaj, în Expirat?

Miercuri, pe 10 decembrie, de la ora 21:00 băgăm din nou amp-urile în priză şi reaprindem luminile pe scena din Brezoianu 4, după o pauză destul de lungă, pentru trupe pe care azi le auzi în subsol, mâine în FM.

 
Invitată de data aceasta: o formaţie de trei băieţi cu mentalitaţi proaspete, din underground-ul bucureştean, cu un set list format atât din piese proprii cât şi din cover-uri după Arctic Monkeys, Muse, John Newman, Queen, Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons sau Timpuri Noi: PAPER MAGIK.
 
După concert, seara continuă în Expirat cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge.

Despre Paper Magik:
 
Paper Magik sunt Dragoş, Flamă şi Gabi. Trupa a plecat la drum din dorinţa de a-şi elibera emoţiile şi surplusul de energie prin acorduri muzicale neobişnuite, cândva în vara anului 2009.

Ştiu şi Jazz, şi Pop, şi Drum & Bass, şi Reggae, pe care le combină cu Rock-ul clasic într-un stil pe care ei preferă să îl denumească Mozaic Rock.

 
Cu ce vin? Cu tot ce ştiu şi au încercat deja prin sălile de repetiţii, compoziţii proprii sau cover-uri. La ce se aşteaptă? La un public gata să dea din cap şi să simtă bass-ul pentru vreo două ore pline de trăiri intense.
 
www.facebook.com/papermagikband
 
RSVP: www.facebook.com/events/1532169530375090
 
Ora: 21:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: