#concurs: Studio Martin pres. Simon Baker, Johnny D, Pagal

Studio Martin si Urban Things te invita la concurs.
Doua invitatii duble pentru evenimentul de sambata, 13 decembrie, ce il va avea ca invitat principal pe Simon Baker isi asteapta posesorii.
 
Pentru a intra in concurs lasa un mesaj pe pagina de FB a Urban Things cu raspunsul la urmatoarea intrebare: Care este numele label-ului patronat de Simon Baker?".
Castigatorii vor fi alesi prin random.org si anuntati vineri, 12 decembrie.

Studio Martin pres. Simon Baker, Johnny D, Pagal
Sambata, 13 decembrie
FB event: https://www.facebook.com/events/677153439071340/

Simon Baker
“A true future British electronic pioneer in the making, and outstanding DJ to boot", asa l-au descris cei de la Resident Advisor pe Simon Baker.
Cu release-uri la label-uri de renume precum Rekids, Leftroom, Get Physcial, Cocoon, Fina, 8bit, Crosstown Rebels si mai nou la Last Night on Earth, cel al lui Sasha, Simon a dovedit ca merita din plin pozitia pe care o ocupa in muzica electronica. Dupa toate acestea, a urmat lansarea propriului label, NoFitState detinut impreuna cu prietenul sau, Geddes.

2007 a fost anul in care si-a lansat marele succes numit "Plastik", despre care cei de la Resident Advisor au spus ca este una dintre cele mai bune piese ale anului. Initial piesa a fost lansata la Infant Records (detinut de Baker), label care desi acum nu mai este activ, la vremea lui a fost unul respectabil si la care au fost lansate piese ale unor artisti precum Burnski, Anthony Collins si Paul Woolford. Ulterior, "Plastik" a fost preluata de Playhouse pentru o relansare. EP-ul "Lip Trick", remixuri pentru Crazy P si Simian Mobile Disco, colaborarile cu Jamie Jomes, l-au ajutat pe Simon in a-si cladi o reputatie de neclintitit ca si producator.

Panorama Bar, Fabric, Watergate, BPM Festival in Playa del Carmen, LA Standard Hotel Rooftop, Electric Pickle Miami, Piknic Electronik Festival in Montreal sunt doar cateva dintre locurile pe care Simon le-a incantat cu muzica sa.

Johnny D - official
Inca de la o varsta frageda, Johnny D. a devenit familiarizat cu o multitudine de stiluri muzicale: hip-hop, funk si soul.
Primele sale seturi au avut loc la evenimente modeste de breakbeat si in scurt timp Johhny s-a transformat intr-un artist versatil.
In 1999, gratie interesului comun pentru hip-hop, Johnny il intalneste pe Ray Okpara. Ceva mai tarziu, cei doi organizeaza petrecerile house Rajo-Music impreuna cu Nick Curly si pun muzica la Loft Club in Ludwigshafen.
Influentat de minimal elecronic music, stilul sau a continuat sa se dezvolte, deteminandu-l sa se apuce de productie. Adaptabilitatea sa muzicala face ca definirea stilului sau sa fie una foarte grea, insa putem atribui muzicii sale si selectiei lui de viniluri o descriere intre deep-house, minimal si techno. Primele release-uri, Manipulation si Gualia au avut loc la Oslo rec., label-ul prietenilor sai Federico Molinari si Nekes.

Warm-up:
Pagal

Entrance: 20 RON inainte de 01:00 / 30 RON dupa 01:00

Pentru REZERVĂRI sunați la:
☏ +40 733 627 846

0 comentarii: