Club Control prezintă Revelion 2015 - Metropolis

Club Control prezintă REVELION 2015 - METROPOLIS!
Sala Berlin:
✵ DISCODROMO - (Cocktail D'Amore/Berlin)
✵ BORUSIADE - Cómeme
✵ BOGMAN


Sala mică:
✵ Dragos R
✵ Scoromide
✵ Cliza
✵ Stutz 



❉ Acces: 40 lei
❉ Table voucher: 80 lei 


Bine ai venit în viitorul îndepărtat al anului 2026. Aici, toată lumea are aceeași frizură și poartă aceleași haine. Vremea este tot timpul la fel, iar toată lumea se gândește la dragoste, tot timpul. Întrucât shazam-ul a fost interzis, iar sintetizatoarele au devenit sentimentizatoare, astăzi este nevoie, mai mult ca oricând, ca inima să medieze relația dintre minte și mână.

În noaptea dintre ani, Control se transformă în Metropolis, gigantul oraș dual, al contrastelor și al segregării sociale, scufundat în criza 'perpetuă' a capitalismului dintre forța de muncă, muncitori și proprietari. Fii părtaș la reconstrucția atmosferei unei lumi distopice, guvernate de mașinării, în care nimeni nu se mai gândește la faptul că natura e frumoasă, pentru a se lecui de plictiseală.

Odată ce întunericul de după apus va pune stăpânire pe ultimele ceasuri ale anului 2014, împrejurimile orașului vor fi împânzite de jocuri de lumini și flăcări strălucind puternic, care te vor întâmpina călduros. Pentru a putea intra în Metropolis, va trebui să urmezi calea sălii mașinilor, unde muncitorii execută tranziții sonore în starea festivă a trecerii timpului. Călătoria ta nu se oprește însă aici. Pășind mai departe spre locul în care gânditorii își fac veacul, vei fi martorul creației pure a unei noi ființe. Iar de aici, vei putea admira priveliștea grandiosului Metropolis.

0 comentarii: