Beevuac: Lucky 13 - Fundraising Event

FB event: https://www.facebook.com/events/1521656851417581/
Dragii noștri aventurieri harnici și darnici,

Remember, remember 13th of December, ziceam noi săptămânile trecute!

Sperăm că vă amintiți și că ați marcat data în agendă, pentru că v-am pregătit din nou o zi care să vă surprindă, să vă bucure și să vă aducă laolaltă cu prietenii dragi.

Un Winter Wonderland :) pentru călători, munțomani și oameni inimoși, într-o atmosferă boemă, cu aromă de Crăciun, aventură și prietenie.

Și-acum să vă spunem ce și cum.

Vrem ca anul acesta să facem ca 13 să devină numărul norocos pentru copiii și familiile nevoiașe aflate în grija Asociatia Sansa Ta. Așadar, pe 13 decembrie ne adunăm la Boheme Cafe & Bistro și vă provocăm la un maraton de activități fun și fapte bune care să ne ajute să strângem cât mai multe donații.

- Începem cu un city-quest pentru cei mai entuziasmați ‚vânători urbani’ (detalii găsiți în eventul ad-hoc City Quest (Beevuac Urban take I) )
- Ne așteaptă apoi o serie de activități în spațiul prietenos și călduros al cafenelei Boheme Cafe & Bistro.
- Vă invităm să vă puneți pofta de aventură nu în cui, ci la treaba și să urmăriți alături de noi o RETROSPECTIVĂ 2014 – TOP AVENTURI ȘI EVENIMENTE.
- Urmează o seară veselă cu licitații amuzante, challenges pentru aventurieri, un colț de poveste pentru donații și SURPRIZE, SURPRIZE pentru oameni darnici.

Ne vor fi alaturi partenerii: Ski si snowboard Șezătoarea Urbană, travel-maniacs.ro , gratuitor.ro , The Bucharest HitchHiking Community, AdventureDiplomacy și Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Zăganul.

Campania durează 2 săptămâni, timp în care colectăm donații constând în haine, produse de uz casnic, alimente, jucării, cărți și bani pentru copii și adulți deopotrivă, de toate vârstele. Așadar, dacă nu puteți ajunge la eveniment, dar, totuși, doriți să donați, contactați-ne și găsim o metodă de a ne întâlni cu voi.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în număr cât mai mare!
Ne dorim foarte tare să descoperim prin Lucky 13 forța unei comunități veritabile, ca împreună să reușim să aducem multe zâmbete și un strop de culoare de sărbători în viața celor mai puțin norocoși.

#bepartofit

Contact:
0721508709 - Anca
0726161945 - Ionuț
0749998147 - Teo

0 comentarii: