Alandala Cafe: Atelier "Feminitatea in oglinda" - 6 decembrie



E luna decembrie, luna Cadourilor, o luna a bucuriei.
Te invitam sa iti bucuri sufletul cu un cadou personal, pentru tine femeia, intr-o noua intalnire la Alandala Cafe „Femintatea in Oglinda. Un atelier dedicat relatiilor.”  
Sambata 6 decembrie, orele 11.30 - 15.30
Suport: 75 Ron.

FB event: https://www.facebook.com/events/360423554117700/

Stiai ca fiecare femeie are o anume tipologie care ii este specifica si care corespunde din punct de vedere fizic, psihic, mental si spiritual unui anumit tip feminin fundamental? Adesea ne asumam rolurile in relatii implicit, fara să fim constienti de aceasta. Mama, fiica, artista, eroina, fascinatoare, initiatoare, sunt doar cateva dintre modelele feminine universale.

Iti vom deschide spatiul pentru a parcurge o calatorie inedita, plina de descoperiri. It voi oferi un prilej in care sa abordezi modurile in care ne cunoastem in relatii, comunicarea personala, modalitati de armonizare a aspectului tau interior feminin cu cel masculin.
Atelierul isi doreste sa se adreseze tuturor femeilor indiferent de varsta, statut, oricarei femei care are experiente pe care le poate impartasi, oricarei femei are nevoie sa regaseasca alte perspective în plan personal, oricarei femei care isi doreste sa se exprime pe ea.

„Acest atelier este o idee cristalizată prin ceea ce sunt, am trait cu mine, am experimentat. Am invatat traind, cat de valoros este sa aflu despre mine femeia. Fiecare avem propria stralucire, propria cautare si e important sa pasim pe acest drum.” Mihaela Vechiu , trainer

Alandala Café – str. Aurel Vlaicu, nr. 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

0 comentarii: