Question Mark: Postcard - 12 noiembrie



Miercuri, 12 noiembrie, Question Mark te invita la o noua editie “Postcard”. Invitatul serii: Radu Osaciuc (Sophisticated Lemons)

Open doors: 21:00.
Intrare libera.
RVSP: https://www.facebook.com/events/324131281122260/

O incursiune personala in ceea ce inspira arta si viata. De doua ori pe luna, artisti din spectre diferite vin sa-si impartaseasca playlist-ul pe care il au drag la suflet.
Scenarist de Banda Desenata si jurnalist, Claudiu Revnic este gazda Postcard si are o serie de obsesii muzicale care i-au format si deformat modul in care scrie si vede viata. Playlist-ul sau este ghidat de pasiunea pentru post-punk si soul dar si fetisuri muzicale obscure (electro-pop iugoslav anyone?).

Solist, chitarist si compozitor in trupa Sophisticated Lemons, Radu Osaciuc iese la joaca cu un playlist compus din melodii ce l-au influentat de-a lungul timpului.


Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp
Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.

0 comentarii: