Noile abonamente si oferte speciale la Seenow!

Seenow, serviciul de TV & VOD disponibil online pe www.seenow.ro şi pe Smart TV, tabletă şi mobil, lansează la începutul sezonului de iarnă o ofertă de abonamente îmbunătăţită, care vine să îmbogăţească opţiunile de vizionare, dar și o serie de oferte speciale extrem de atractive.
De astăzi până luni, în cel mai important weekend de reduceri al anului, Seenow oferă un discount de 50% la majoritatea filmelor din secţiunea de închirieri Pay Per View.


De Black Friday, majoritatea filmelor disponibile în regim Pay Per View  au o reducere de 50%, putând fi închiriate pentru preţuri începând de la 0.75 Euro fără TVA.  Oferta de filme Seenow include filme recent ieşite din cinema dar şi titlurile care au ţinut capul de afiş în box-office în ultima perioadă, precum Ender’s Game, Maleficent, 12 Years a Slave, Snowpiercer, Draft Day, Need for Speed, The Bag Man, Wolf on Wall Street şi multe altele.


Şi pentru abonamentul distinct Seenow Filme clienţii beneficiază de o ofertă specială de iarnă.Noul abonament Seenow Filme oferă filme noi şi clasice de la Disney, seriale de top oferite prin AXN Now, precum Firma, House of Cards şi Poliţişti fără Frontiere, Filme Româneşti, unde fanii genului pot revedea filmele cu care au crescut, filme de la Bollywood, Cartoon Network, Documentare şi Filme de Cinema, unde pot fi vizionate cele mai bune filme realizate în ultimii ani. 


Sărbătorile de iarnă sunt aşteptate şi cu o serie de surprize pregătite pe Seenow.ro, toată luna decembrie fiind planificate oferte speciale pentru utilizatorii Seenow în campania Winter Movie Magic, la un preţ extrem de avantajos.

Despre Seenow
Seenow este primul serviciu de live TV şi Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone şi tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung şi LG precum şi Smart TV Box Evolio.


Pe SEENOW ai acces la o grilă variată de canalele TV românești și la cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, dar și multe altele, care așteaptă să le descoperi împreună cu librăriile de emisiuni înregistrate de la canale locale și internaționale.


Seenow oferă utilizatorilor în sezonul 2014-2015 toate competițiile fotbalistice majore din România: Liga 1, prin pachetul Koolnet, Cupa României Timișoreana și Supercupa României Timisoreana, dar și o serie de emisiuni sportive de interes pentru fanii fotbalului.


Oferta SEENOW conține o selecție de filme artistice din anii trecuți sau foarte noi, lansate la scurt timp după ieșirea din cinema, seriale AXN NOW și Filmbox, filme românești și indiene, desene animate, documentare HD și posturi de radio pentru o experiență completă de entertainment. În plus, tot în SEENOW ai și secțiunea Filme Premium care oferă o librărie de filme în regim de închiriere, printre care și cele mai noi lansări din cinema.


Foarte important pentru utilizatorii noi care vor să testeze serviciul, pe SEENOW există o zonă de conținut gratuit foarte diversificată și generoasă - secțiunea Freezone - pe care o pot accesa instant.
Serviciul SEENOW este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom și să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet.

0 comentarii: