Fox Events Anniversary

Vineri 28 septembrie 2014, in SWAP (str. Mihai Bravu 32 (repere: Banca Transilvania // treci prin gang si stanga 50 m // in aceeasi curte cu Piazzetta) Fox Events implineste 1 an de la infiintare. Am invitat toti colaboratorii nostri la un jam session intr-o locatie nou noutza called SWAP. De asemenea toti cei care vor sa participe din afara, sunt invitati cu mare drag.

Conceptul va fi de targ al artisilor, un loc de socializare unde va puteti gasi instrumentistii pe care-i cautati de multa vreme, pentru a completa un concept de formatie sau pur si simplu pentru ca v-ar incanta sa experimentati noi sunete cu o vioara sau un djredoo alaturi.

Lumea va fi pestritza dar ce va garantam este unicitatea artistilor si o atmosfera imprevizibila unde singurele coordonate vor fi profesionismul bunului simt sonor si atentia la celalalt.

Pe parte de instrumente individuale s-au anuntat deja: violoncelele, saxofoanele, trompetele, chitarile, sintetizatoarele, tobele electronice dar si bongos.

Multumim tuturor pentru sustinerea unui proiect indepedent, care nu a vrut decat sa iasa de sub incidenta patronilor de cluburi si sa se autosustina prin promovarea muzicii independente.
FB event --- >> https://www.facebook.com/events/311682072354533/

0 comentarii: