Dekadens lanseaza clipul "The Ocean", impreuna cu alte piese noi in prima auditie



DEKADENS lanseaza, pe 4 decembrie, in Mojo Club, videoclipul piesei The Ocean, odata cu alte piese noi in prima auditie. Toate de pe cel de-al patrulea album Airlines, la care se lucreaza intens.
Invitati - Harlequin_Jack
Open Doors: 20:00
Mojo
Gabroveni 14
Tel: 0760 263 496
www.mojomusic.ro

 
EVENT FB - www.facebook.com/events/787052167999526
 
<<“The Ocean” este un memento mori, vorbeste despre sfarsit, e apasarea, constientizarea faptului ca totul are un final, implacabil, de neevitat. Versul-cheie este "In a one way trip" >> - DEKADENS

Piesa a fost masterizata in Vancouver de George Badea aka D.J Fobee, iar videoclipul, realizat si produs de Sergiu Prundurel.

Filmarile au avut loc in Neptun-Olimp si Krapets (Bulgaria), pe o plaja pustie, langa un complex lasat in paragina.

DEKADENS inseamna Andreea Lupescu (voce), Janin Pasniciuc (chitara), Augustin Nicolae (bass), Nina Neagu (tobe)

Pe albumul Dekadens - Airlines - urmeaza sa apara si piesa „Gun with the Wind”, mixata si masterizata in Detroit de Jim Diamond, fost producator pentru The White Stripes, Pack A.D, Von Bondies.


Piesele sunt conectate intre ele si te poarta prin diferite stari, ca intr-o calatorie cu avionul in a one way trip.


Pentru ca le place sa construiasca punti muzicale alaturi de public, DEKADENS te invita in club Mojo pentru un preview al albumului: un concert in care veti asculta pentru prima data noile piese electrice.

Trupa este recunoscuta pentru live-urile pline de energie, intr-un ritm de zece ori mai dens, dupa cum spune si numele: Dekadens.

Pagina oficiala de FB - www.fb.com/dekadensband

Harlequin_Jack
Harlequin_Jack este o trupa de weird-alternative/indie/experimental din Bucuresti, care activeaza de aproximativ 1 an in aceasta formula :
Narcis Axinte (Jackie Vegas)
Claudiu Tircovnicu
Alex Bogdan (Doppelgänger)
Lazar Enescu
www.facebook.com/harlequin.jack

Impreuna au cantat in majoritatea cluburilor din Bucuresti si in cadrul anumitor festivaluri locale, precum si un concert sustinut in Viena in aceasta vara. 

Pe 1 noiembrie 2014, acestia au lansat albumul "Murder_Party" despre care Maximum Rock a scris urmatoarele: "Cu noul sau album "Murder Party", formatia bucuresteana HARLEQUIN_JACK ne invita sa facem o calatorie in zona intunecata a curentului indie, un spatiu sonic prea putin explorat de ale trupe romanesti.

Amestecand intr-un mod profund original influente din sfere ca post-punk, rock'n'roll, dark cabaret, grunge si presarand deasupra chiar si putin Tom Waits, Harlequin Jack realizeaza un cocktail sonor eclectic, dar unitar, coerent.

Albumul "Murder Party", semnat Harlequin_Jack, este, in mod clar, un disc must-listen pentru toti cei care se considera fani ai miscarii alternative. Formatia in sine reprezinta un produs unic, care exploreaza spatii stilistice pe care alte trupe nu au avut iscusinta sa le patrunda, scotand la lumina sonoritati pe care nu le-ati auzit pe la noi.
https://soundcloud.com/harlequin_jack

0 comentarii: