#concert: Timpuri Noi si Partizan prezinta "Perfect"



Două scene, două oraşe şi un concert Perfect.
Timpuri Noi şi Partizan vor concerta împreună la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie a acestui an.
Cei care au impus Timpuri Noi drept grupul de elită al rockului românesc de avangardă. acum mai bine de 20 de ani, sunt din nou împreună, iar prezenţa lor scenică este la fel de explozivă.

Un concert retrospectiv de la înfiinţarea Timpuri Noi şi până în prezent foarte bine structurat, cu piese atent alese din care nu vor lipsi:
Drumul spre lumina, Albele Furtuni, Mistretul, Becule, Tanta, Vecina, Luca, Stere, Adeline, NATO, Verginica, Emigrant.

Adrian Pleşca - Artan, Răzvan Moldovan - Suedezu' Dan Iliescu, Adrian Borţun, Felix Sfura,     Andrei Bărbulescu şi Alex Vascan ne promit că” Vom începe perfect şi vom încheia, cum altfel dacă nu Perfect!”
 
Concertul din Iaşi va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, la Pub Underground, Galeriile Ştefan cel Mare. Bilete şi informaţii referitoare la rezervări se găsesc direct la locaţie. https://www.facebook.com/Undergroundthepub

Concertul din Bucureşti va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie, în Oraşul cu chef de viaţă - Berăria H. Preţul biletului de concert este de 40 de lei, iar biletele pot fi achiziţionate online, prin reţeaua iabilet.ro şi fizic, din locaţie, în seară evenimentului.

https://www.facebook.com/BerariaH

Partenerul radio
al evenimentelor este Rock Fm.
 

Povestea Timpuri Noi începea cam aşa. În armată, l-a cunoscut pe Suedezu'- Răzvan Moldovan. Dan Iliescu cânta la chitară, iar Răzvan bătea la valiza. Răzvan i-a spus că are o trupa tare în Bucureşti, dar când au ajuns în oraş şi au pus staţia în mijlocul sălii, nu era decât Artan- Adrian Pleşca. Au apărut curând şi tobele lui Răzvan şi alţi băieţi, şi au început să repete într-o sală dintr-o uzină. Mai apoi i-a descoperit Cristi Zăpadă de la Metrock. Au dat primul concert în 1982, la Casa de Cultură "Înfrăţirea între popoare".

Timpuri Noi aveau curajul să fie o trupă de rock care cânta fără chitară distorsionată şi fără voce piţigăiată. Voiau să fie altfel, la modul ostentativ, iar publicul o simte şi azi ca un fel de provocare.
Au multă energie, şi totul la asta se rezumă: să transmiţi ceva de pe scenă. De asta s-au apucat de muzică şi de asta îi revedem împreună pe scenă pe 15 noiembrie şi respectiv 22 noiembrie: pentru a păstra viu sentimentul de libertate, spiritul rock, rebel.

În lumea muzicală pop din România, invadată de play-back-uri, de dulcegării, de freze şi busturi sclipicioase, în spatele cărora nu se află mai nimic, Partizan poate avea efectul unei găleţi cu apă recepţionate dis-de-dimineaţă. Cu ironia fără limite a textelor, care iau la ţintă atitudini şi mentalităţi ale ştabilor, ale îmbogăţiţilor peste noapte, ale celor care fac din Mercedes ţelul suprem, Partizan este o explozie de ritmuri moderne adunate sub titulatura de "muzică veche de tip occidental".
Adrian Pleşca spune despre Partizan că este proiectul unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică.

0 comentarii: