Ana Moura - Concert fado de Craciun

ANA MOURA, mult iubita artistă portugheză de muzică FADO, va susține, în data de 28 decembrie la Sala Palatului din București, un concert dedicat Crăciunului. Pe lângă piesele ultimului său album “Desfado” cu care a făcut înconjurul lumii, Ana Moura își va încânta audiența cu muzică tradițională de Crăciun din inima Portugaliei.

“Unul dintre cele mai mari privilegii ale carierei mele este acela de a călători în întreaga lume și de a mă bucura de ceea ce are mai bun de oferit fiecare popor. Am trăit momente extraordinare în multe locuri, însă nu pot uita turneul pe care l-am susținut în România anul trecut. Am avut trei concerte în săli de spectacole deosebite, alături de un public remarcabil. Așadar, întoarcerea mea la București este o onoare și o mare bucurie pentru mine, cu atât mai mult cu cât concertul pe care îl voi susține la finalul lunii decembrie va fi unul dedicat Crăciunului, o sărbatoare cu o încărcătură emotională puternică. Vă aștept cu drag!”, declară Ana Moura.

Pe parcursul carierei sale, artista a fost premiată cu două distincții Amalia Rodriguez: în anul 2008 pentru “Cea mai bună interpretă”, iar în acest an pentru “Desfado” – “Cel mai bun album”.

Ana Moura, “Desfado” - https://www.youtube.com/watch?v=V42ix2CtZ8Y
Ana Moura, “Amor Afoito” - https://www.youtube.com/watch?v=DG83MunzE6I
Ana Moura, “Fado Loucura” LIVE - https://www.youtube.com/watch?v=lh9YHtZzHfk

Vocea Anei Moura este una mai mult decat rară în Fado, o voce care respectă tradiția acestui gen muzical, dar care flirtează elegant cu muzica pop, într-o manieră unică. Ceea ce o face atât de deosebită este tonul senzual cu care artista reușește să transforme instant orice piesă pe care o interpretează în Fado, ajungând cu ușurință în sufletul publicului.

Tocmai această voce inconfundabilă i-a adus aprecierea altor artiști de talie internațională. A cântat alături de “Rolling Stones”, colaborând cu aceștia pentru piesele “Brown Sugar” și “No expection”, iar în luna august a acestui an a fost invitată de Buena Vista Social Club să li se alăture în cadrul ultimului lor turneu, pentru concertele din Portugalia.

Evenimentul este organizat de agenția SHOWTIME EVENTS.
Biletele pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro și din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești).

Prețul biletelor este cuprins între 80-300 lei, după cum urmează:
PRESALE în perioada 22 octombrie – 1 decembrie:
VIP – 250 lei
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 160 lei
Categoria 3 – 110 lei
Categoria 4 – 80 lei
 
REGULAR în perioada 2 – 28 decembrie
VIP – 300 lei
Categoria 1 – 250 lei
Categoria 2 – 200 lei
Categoria 3 – 150 lei
Categoria 4 – 100 lei

0 comentarii: