Teatru: Premiera spectacolului “Aici nu-i de joaca!” - 7 noiembrie



Premiera spectacolului “AICI NU-I DE JOACĂ!” de Catrinel Dumitrescu, după Pauline Daumale, va avea loc la Teatrul Nottara, Sala George Constantin, vineri, 7 noiembrie, ora 19:30, anunță producătorul, Ecran Cinema Management.

Din distribuție fac parte Catrinel Dumitrescu în rolul Alex și Victoria Cociaș în rolul Isabelle

Întro viață agitată și pândită de tristeți, există momente pe care ni le dorim “unice”, “speciale”, mai ales când e noaptea de Revelion: “momentul marilor rezoluții”. Și uite cum neprevăzutul intră în scenă ca în viață și un mic accident banal răstoarnă planuri, vise, așteptări dar, în același timp, face loc unei relații aparent imposibile între două femei din medii diferite, dar pentru care “cafeaua are același gust”.
Catrinel Dumitrescu și Victoria Cociaș, întrun spectacol născut din dorința de a bucura, un spectacol ce vorbește simplu despre noțiuni aproape uitate: dragoste, prietenie, o comedie lirică ce “va picura” în sufletele voastre tandrețe și umor… După o oră și jumătate veți spune “Aici nu-i de joacă!” și veți fi “inundați“ de o iremediabilă bună dispoziție.

Pe consacrata actriță Victoria Cociaș o puteți vedea și sâmbătă, 08 noiembrie, în spectacolul de mare clasă ”MARIA CALLAS – LA DIVINA” după “Master Class” de Terrence McNally, în regia marelui regizor Radu Gabrea.

“O interpretare excepțională, cum demult nu s-a mai văzut la Washington. Un spectacol remarcabil condus, cu o mână de maestru de regizorul Radu Gabrea.” (Kyra Winthrop –St. Gery).
Duminică, 09 noiembrie, Victoria Cociaș face un rol de excepție în comedia “POKER FACE” de Petr Kolečko, în regia Adelei Bițica.

 Spectacolul (…) este o radiografie sufletească a luptei pentru supraviețuire în pușcăriile politice, în carieră, în relații, în lume. În final, întrebarea cea mai importantă pe care o pune textul este dacă ceea ce ajungem să dăm mai departe copiilor noștri sunt învățături de viață sau sunt propriile noastre cicatrici, dacă ne pregătim copiii pentru viața lor sau pentru a noastră.” (Adela Bițică – interviu apărut în revista Yorick)
Vă așteptăm la teatru!

0 comentarii: