Primele imagini din spectacolul "Leul Desertului", care va avea premiera pe 28 octombrie, cu casa inchisa!

Primele imagini din spectacolul LEUL DESERTULUI, care va avea premiera pe 28 octombrie, cu casa inchisa!
 
Cu doar o saptamâna inaintea premierei LEUL DESERTULUI sunteti invitati sa urmariti primele imagini de la repetitiile ce se desfasoara pe scena TEATRULUI TINERETULUI (Palatul National al Copiilor):
 
http://youtu.be/ykztipm6Obc
 
Sub bagheta regizorala a maestrului RADU BELIGAN protagonistii repeta in mod sustinut pentru premiera va avea loc pe 28 octombrie, in fata unei sali pline pâna la refuz. Personajele se contureaza si prind forta, actiunea decurge imprevizibil, intr-o maniera ce va tine spectatorii cu rasuflarea taiata, iar momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, dar si de o mare intensitate, completeaza lista ingredientelor unei comedii fabuloase, cu o distributie de exceptie ce ii include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES si TANIA POPA.
 
Premiera LEUL DESERTULUI este un eveniment in sine in lumea teatrala româneasca, pentru ca doua nume simbol ale scenei lirice,  RADU BELIGAN si MAIA MORGENSTERN, joaca pentru prima oara impreuna. Piesa, o comedie a carei actiune alerta este pozitionata in lumea plina de intrigi a unui cartel mafiot international, a fost scrisa de Mona Radu special pentru cele doua legende ale scenei, care se intâlnesc pentru prima oara in acelasi spectacol.
 
Cariera prodigioasa a actritei MAIA MORGENSTERN include nenumarate personaje memorabile, aparitii in aproape 20 de filme si roluri in seriale tv.
 
RADU BELIGAN are o activitate impresionanta in teatru, film, televiziune si radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figureaza in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.
 
Urmatoarea reprezentatie a spectacolului LEUL DESERTULUI, in Bucuresti, este programata pe 4 noiembrie la Teatrul Tineretului iar biletele se gasesc la casa de bilete a Palatului National al Copiilor,  in oficiile Postei Române, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe bilete.ro , blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro
 
Spectacolul va ajunge si in urmatoarele orase: Iasi (27 octombrie), Constanta (29 octombrie), Cluj (3 noiembrie), Ploiesti (5 noiembrie), Pitesti (10 noiembrie), Brasov (11 noiembrie), Focsani (12 noiembrie), Craiova (17 noiembrie).

0 comentarii: