Karpov not Kasparov live in Energiea

O seară la Energiea cu...
KARPOV NOT KASPAROV - live
Joi, 30 octombrie

Pe 30 octombrie, discursul muzical se reia la Energiea pe parcursul unei seri cu...
KARPOV NOT KASPAROV – live.

Te aşteptăm pe str. Brezoianu 4, la parter, după ora 21:30, într-o seara de joi ca oricare alta, dar cu o coloană sonoră concepută de Valeriu Borcos (synth) şi Eduard Gabia (tobe).

Accesul este liber.

FB event: https://www.facebook.com/events/949426181736897
__

Gândit ca un joc de şah sonor între sintetizator şi percutie, un joc fără învingători şi învinşi, dar cu ample desfăşurări de forţe muzicale, puls susţinut, electro-dansabil, sunete nostalgice şi teme orientale, sunetul Karpov not Kasparov se simte ca un Retro-Electro-Clash experimental şi este, adesea, doar o parte dintr-un performance artistic complet.

Live-urile sunt mereu altfel. Numere de dans contemporan, proiecţii cu şah între voluntari, figuri de balet, ore de aerobic, coloane sonore în timp real pentru filme mute. Unele dintre ele se întâmplă în locuri neaşteptate. Frizerii, azile de bătrâni, magazine de pantofi, toalete de restaurant.

Duo-ul a lansat, până astăzi, două EP-uri la Local Records, ambele urmate de călătorii muzicale în Budapesta, Viena sau Berlin, Varşovia, Poznan sau Praga şi pe scenele locale, iar în prezent explorează şi alte teritorii muzicale cu un proiect paralel, denumit simetric: Kepler not Kopernikus.

www.facebook.com/karpovnotkasparov | www.soundcloud.com/knotk

www.energiea.ro / 07ENERGIEA

0 comentarii: