Hidden Orchestra la Brasov Jazz & Blues Festival



În perioada 4 – 6 decembrie, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, va avea loc a doua ediție a festivalului Brașov Jazz & Blues Festival.

Pe parcursul celor 3 zile ale festivalului vor avea loc 7 concerte, printre care cel al celebrului grup de artiști scoțieni Hidden Orchestra, a căror muzică este difuzată de radiourile din întreaga lume, și care au susținut live session-uri la cele mai mari posturi de radio din Europa: BBC (UK), WDR (Germania), Radio 1 Praga.
Hidden Orchestra creează o muzică ce încorporează și redefinește elemente de jazz, muzică clasică, hip-hop și electronică pentru a forma un întreg original și coeziv cu straturi de energie, emoție și atmosferă. Sunetul lor este bazat pe tehnici de producție a negativelor, care înlocuiesc sintetizatoarele cu sunete acustice, naturale și instrumente live. Muzica lor este plină de contraste, însă rămâne energică și, în același timp, intimă.

“O formație cum nu veți găsi nicăieri în lume în acest moment, una dintre cele mai impresionante lucruri pe care le poți vedea live” — Vic Galloway, BBC Radio 1

http://www.hiddenorchestra.com/

Un trio de jazz unic în România va deschide show-ul celor de la Hidden Orchestra: Accord Vibes.
Accord Vibes reunește trei muzicieni, având cariere solistice impresionante (Alexandru Anastasiu- vibrafon, Fernando Mihalache – acordeon, Michael Acker – contrabas).

Bilete se pot achiziționa de la: Librăria Șt. O. Iosif, casa de bilete a Teatrului Sică Alexandrescu și on-line de pe www.biletebrasov.ro.

Prețul unui abonament este de 150 de lei (există un număr limitat de 100 abonamente). Prețul biletelor, în perioada de presale (până pe 15 noiembrie) este de 65 de lei pentru ziua 1 și ziua 2, iar pentru ziua 3 de 75 de lei. După 15 noiembrie bilete vor costa 80 de lei pentru primele două zile, iar pentru ziua 3 va costa 90 de lei.

https://www.facebook.com/events/745920002109797/

0 comentarii: