Asculta primele doua piese THE SIRENS!

Cu cateva zile inainte de a porni in cel dintai turneu THE SIRENS au lansat primele doua piese. Melodiile power trio-ul feminin format din KARI RUESLÅTTEN, ANNEKE VAN GIERSBERGEN si LIV KRISTINE ESPENAES KRULL pot fi ascultate pe linkurile de mai jos:

THE SIRENS - Sisters of the Earth

THE SIRENS - Embracing the Seasons


Anul viitor, Kari Rueslatten (THE 3RD AND THE MORTAL), Anneke van Giersbergen (THE GATHERING) si Liv Kristine (LEAVES' EYES, THEATRE OF TRAGEDY) vor ajunge in premiera in Romania si in Europa de Est, la festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc intre 12 si 14 iunie in Bucuresti.
Primul turneu THE SIRENS incepe maine si include aparitii la festivaluri europene. Showul, in care fetele vor fi acompaniate de un band,  va dura aproximativ 100 de minute si va include atat piese din repertoriul trupelor The 3rd And The Mortal, The Gathering si Theatre Of Tragedy cat si melodii lansate in decursul carierelor solo ale celor trei artiste. Showul va cuprinde momente solo, duete si secvente in care cele trei soliste vor canta impreuna, intr-o productie ce combina indragite repere clasice cu elemente noi si neasteptate.

0 comentarii: