#concurs: Concert Byron in cadrul Tea & Coffee Festival

Urban Things te invita la concurs si iti ofera 1 invitatie dubla pentru concertul Byron ce va avea loc pe 16 octombrie, Teatrul Elisabeta, in cadrul Tea & Coffee Festival.

Pentru a intra castiga invitatia trebuie sa lasi un mesaj pe pagina de FB a Urban Things cu raspunsul la urmatoarea intrebare: In ce perioada are loc editia din acest an a Tea & Coffee Festival?
Castigatorul va fi ales via random.org si anuntat miercuri, 15 octombrie, ora 21:00 pe pagina de FB a Urban Things.

La Seara British de la Tea&Coffee Festival , formația byron își aduce muzica acustică într-un loc deosebit, plin de istorie și de cultură. Joi, 16 octombrie, de la ora 19, la Teatrul Elisabeta, în spectaculoasa sală aflată la etajul II al imobilului de pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, băieții de la byron vor cânta acustic rock alternativ, jazz, swing și trip-hop.
 
Pentru o seară ne simțim britanici și servim ceaiul de la 17 la ora... 19. Joi, 16 octombrie 2014, degustăm ceaiuri și cookies, în timp ce ascultăm, în deschidere, fascinați combinația de folk, blues, rock și poezie, toate sub semnătura Proiectului Tivodar
 
Ca să fii un britanic adevărat trebuie să ai stil, așa că facem un atelier de bune maniere și unul de semne de carte.
 
Prețul unui bilet la Seara British este de 45 de lei. Biletele se pot cumpara de pe site-urile www.bilet.ro, www.eventim.ro  sau de la casieria Teatrului Elisabeta.
Eveniment susținut de: Asociatia Manieres, Creative Arts.
Pentru informații apelați la numărul de telefon 0727 703 703
 
Mai multe informații despre Seara British de la Tea&Coffee Festival poți găsi pe site-ul tea-coffee.ro sau pe pagina de Facebook a Festivalului. Dacă vii, nu uita să dai join la eveniment.

0 comentarii: