Warm Up Comedy Cluj la București



În avanpremiera celei de-a șasea ediții a “Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj”, bucureștenii sunt așteptați la o proiecție specială, duminică, 28 septembrie de la ora 22:00 în Club Control. Înaintea deschiderii oficiale de la Cluj, echipa Comedy va antrena publicul capitalei pentru cel mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania. Bucureștenii vor servi o porție serioasă de bună dispoziție și amuzament. De la ora 22:00, spectatorii vor putea urmări din palmaresul festivalului lungmetrajul “Paulette” - distins anul trecut cu “Premiul pentru Cel mai Bun Film”. Semnat de regizorul francez Jérôme Enrico, producția spune povestea unei femei care trăiește singură în suburbiile Parisului, dintr-o pensie foarte mică. Lucrurile se schimbă însă când începe să vândă droguri.

Programul Warm Up din Club Control va fi completat de o prezentare a celei de-a VI-a ediții a “Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj”. În deschiderea serii echipa Comedy Cluj va dezvălui parte din surprizele, programele și evenimentele speciale care vor oferi un plus de savoare și bună dispoziție publicului clujean și nu numai, dar și invitaților așteptați la Comedy. Toate ingredientele acestei ediții vă vor convinge să vă alăturați distracției de-a lungul celor 10 zile de festival.

În perioada 10-19 octombrie, Clujul va deveni centrul național al comediei, al filmelor bune și al întâlnirilor cu profesioniști din industria cinematografică. Cea de-a VI-a ediție a “Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj” va prezenta publicului peste 150 de producții, workshop-uri dedicate pasionaților de film și nu numai, precum si un cocktail de evenimente conexe în doze de jazz, teatru și dans. Biletele și abonamentele speciale sunt puse în vânzare în rețeaua biletmaster.ro.
Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj este organizat de Fundația Europeană pentru Cultură Urbană.

Canalele oficiale ale festivalului:
www.comedycluj.ro // https://www.facebook.com/FestivalulComedyCluj
 
Prezentat de: Banca Transilvania
Susţinut de: Zuzu
 
Proiect realizat cu sprijinul: Centrului Național al Cinematografiei, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Centrul Cultural German, Ambasada Israelului în România, Casa de Cultură a Studenţilor, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Universitatea Sapientia, Teatrul Național Cluj-Napoca și Opera Maghiară Cluj-Napoca.

0 comentarii: