Trooper anunta turneul national An Iron Tribute 2

TROOPER anunta continuarea proiectului AN IRON TRIBUTE, prin derularea unui turneu national ce va duce mai departe povestea rock plina de succes inceputa in urma cu doi ani.  Turneul va demara in luna octombrie si se va incheia in primavara la Bucuresti, cu un eveniment ce va intra in istorie, ale carui coordonate vor fi dezvaluite mai tarziu.
 
Alin Coiotu’ Dinca, vocea formatiei TROOPER, a oferit mai multe informatii despre ceea ce se va petrece in cluburile in care grupul va ajunge cu acest turneu: "An Iron Tribute 2" este o continuare a "nebuniei" incepute de noi in 2013. Un concept care a avut mare priza la oameni, in care vrem sa prezentam cateva dintre cele mai importante piese din discografiile TROOPER si IRON MAIDEN. In fiecare concert vom canta o ora de piese IRON MAIDEN si o ora de piese TROOPER.
 
Un alt element interesant este faptul ca: “In portiunea de TROOPER vom pune accentul pe "Vlad Tepes - Poemele Valahiei", pentru ca se implinesc cinci ani de la lansarea acestui disc foarte iubit de publicul nostru.
 
Daca mai era nevoie, Coiotu’ a scos in evidenta si faptul ca acest concept de show s-a nascut din pasiunea formatiei pentru muzica britanicilor de la IRON MAIDEN:  “Am crescut cu MAIDEN si muzica lor ramane etalon pentru noi. Dupa ce ei ne-au ales in 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucuresti, atasamentul a devenit unul permanent. Discutam periodic prin email cu unii dintre ei.

Primele date confirmate ale turneului AN IRON TRIBUTE 2 sunt:

10 octombrie - Campina - Club Live
11 octombrie - Brasov - Rockstadt
14 noiembrie - Targoviste - Fiord
15 noiembrie - Timisoara - Club Daos
21 noiembrie - Bacau - Pub S
22 noiembrie - Suceava - 31 Motor's Pub
29 noiembrie - Mangalia - La Berarie

 
Tot in aceasta toamna TROOPER are programte si doua aparitii ce nu se inscriu in turneul mai sus mentionat: pe 1noimebrie TROOPER concerteaza la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul “Dialogurilor generatiilor rock”, alaturi de Cristi Minculescu si Nutu Olteanu Supergrup, iar pe 12 decembrie formatia ajunge pentru prima oara la Focsani, in  Intim Pub.

0 comentarii: