Speak Floyd - concert tribut Pink Floyd la Palatul Ghika

Singura trupa tribut Pink Floyd din Romania - SPEAK FLOYD -  va concerta in data de 16 octombrie, la Palatul Ghika din Bucuresti, in cadrul unui eveniment special, care va dura aproape doua ore.  

Concertul va cuprinde piese de pe albumele Pink Floyd “Dark Side of the Moon”, ”Wish you were here”, “The Wall”, “Momentary Lapse of reason” si “Division Bell”, interpretate cu pasiunea caracteristica celor de la SPEAK FLOYD.

In plus, concertul se va desfasura intr-o locatie speciala, ce va aduce un farmec aparte evenimentului - Palatul GHIKA, o construcţie in stil neoclasic, unica in Bucureşti.
Palatul este o alegere excelenta pentru un concert de exceptie, in cadrul caruia muzica va fi completata de proiectii video aparte, create de artistul clujean Calin Chiorean, care este responsabil si de elaborarea ID-ului vizual SPEAK FLOYD.
Evenimentul va incepe la orele 20.00, iar biletele se pot cumpara din retelele Eventim.ro, MyTicket si IaBilet.ro.
 
Despre SPEAK FLOYD
Singura trupa tribut Pink Floyd din Romania, SPEAK FLOYD s-a infiintat in ianuarie 2010, la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta, cunoscuti publicului si din alte proiecte:
David Bryan (Hotel FM) - vocal;
Sandy Deac (Kappa, Desperado etc.) - clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar;
Kovacs "Kovi" Laszlo (Kappa, Desperado etc.) - electric & acoustic guitars;
Janky Zsolt (Kappa, Desperado) - tobe si percutie;
Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays, Kappa) - bass;
Edi Raita (LeeQuid, Desperado) - clape;
Lazar Rudy (Gaio Jazz Band) – saxofon.

Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor sai pentru muzica si mesajul maestrilor muzicii progresive, PINK FLOYD.
Dupa mai bine de 30 de ani, muzica celor de la PINK FLOYD  este in continuare savurata de un public numeros, ceea ce a facut ca majoritatea concertele tribute-bandului SPEAK FLOYD din tara si din Bucuresti sa se desfasoare pana acum cu casa inchisa.

0 comentarii: