Question Mark: Stoned Jesus (Ukr) & Holy Motors - 26 octombrie



Duminica, 26  octombrie, incepand cu ora 21:00 trupa ucraineana Stoned Jesus canta, in premiera, in Bucuresti in Question Mark.
Suport local: Holy Motors.
 
Despre Stoned Jesus (Ucraina):
Formatia a luat nastere in Ucraina, fiind indubitabil cea mai cunoscuta trupa din tanara nisa stoner/psychedelic/doom a Europei de Est. Formata in 2009, trupa era initial un amestec generic de sludge si post-metal, mai apoi apropiindu-se de stoner rock si doom metal in spiritul timpuriului Black Sabbath, tarziului Electric Wizard si clasicului Sleep.
 
Debutul “First Communion” (2010) a fost material promitator, ce le-a adus zeci de concerte in Ucraina si Rusia. A urmat EP-ul “Stormy Monday” (2011), ce i-a adus la statutul de SPECTACULOS. Al doilea album, "Seven Thunders Roar" (2011) contine si epica piesa "I'm the Mountain". Aici, elementul psihedelic e mai rafinat, iar cel doom infinit mai estompat, rezultand intr-o compozitie progresiva, complexa si de o maiestrie impresionanta. In August 2013 au lansat o compilatie de jams si improvizatii, "The Seed, Vol. 1" si un single, "Electric Mistress".
 
Nu stim ce au oamenii astia in brownies, dar ne pregatim sa facem mai multe pentru seara de 27 octombrie. Avem nevoie de o chitara versatila, bass fuzzy si percutie groovy. Pe langa acestea:
-100 gr. de traditional doom metal;
-25 gr. de influente psychedelic rock;
-125 gr. de stoner rock/metal;
- 10 linguri de progressive;
- 10 - 15 fumuri de bong;
 
Stoned Jesus virtuali:
http://stonedjesus.bandcamp.com/
http://stonedjesus.bigcartel.com/
 
Despre Holy Motors:
Holy Motors este o trupa clujeana de stoner rock/alternative metal infiintata anul acesta ce reuneste mai mulți muzicieni activi pe scena rock clujeana: Sorin Moraru – chitară (Luna Amara), Catalin Moraru – voce (Skullp), Doru Nedelcu – chitara (FronT), Paul Tenciu – bass (Sky Swallows Challenger) și Tudor Marghidanu – tobe (Relative).
 
Holy Motors virtuali:
https://www.facebook.com/HolyMotorsRO
https://holymotors.bandcamp.com/
 
Ora 21:00
Intrarea: 25 lei. (Numar limitat de bilete: 130)
RVSP:  https://www.facebook.com/events/281970845332067/
 
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp
Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.

0 comentarii: