#concurs: 15 ani de „Fenomental” cu Vița de Vie & friends@Arenele Romane

Urban Things te invita la concurs: 10 invitatii SINGLE pentru concertul aniversar, "15 ani de Fenomental", al trupei Vita de Vie de la Arenele Romane de pe 11 octombrie isi asteapta posesorii.

Pentru a intra in concurs trebuie sa lasi un mesaj pe pagina de FB a Urban Things, dupa ai dai si like, cu numele melodiei preferate de pe albumul "Fenomental" pana vineri, 3 octombrie, ora 16:00 urmand ca via random.org, sambata, 4 octombrie, sa anuntam castigatorii celor 10 invitatii single.

FB event: https://www.facebook.com/events/532508073520328/

15 ani de Fenomental - cel mai bine vândut album Vița de Vie (1 milion de exemplare) - vor fi sărbătoriți de către trupă pe 11 octombrie 2014, la Arenele Romane, împreună cu prietenii:
Paraziții, Gojira & Planeta H și K-gula
COMA, Niște băieți și Pinholes

În deschidere: The Kryptonite Sparks

“Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, Fenomental este materialul care ne definește cel mai bine ca trupă în ochii publicului. Reprezintă esența noastră și ne reamintește, de fiecare dată, cine suntem de fapt. Este originea noastră și, din când în când, trebuie să ne întoarcem la origini pentru a merge mai departe. Fenomental este exact opusul albumului Acustic, ce reprezintă cealaltă bornă reprezentativă a discografiei noastre. Cele doua albume sunt Yin și Yang-ul nostru, ce, la o distanță de 15 ani, puse unul lângă celălalt, echilibrează perfect balanța Vița de Vie”, spune Adrian Despot

Open doors – 16.00

Tarife bilete:
25 lei în perioada 1 iulie – 14 septembrie
35 lei în perioada 15 septembrie – 11 octombrie
40 lei la intrare

Biletele se pot procura de pe iabilet.ro
(www.iabilet.ro/bilete-15-ani-de-fenomental-cu-vita-de-vie-friends-1145#comanda)

Puncte fizice de vanzare ---> www.iabilet.ro/retea

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE PERMIS DOAR ÎNSOȚITE DE UN ADULT

Sponsori: Coca Cola, Dorna, Jack Daniels, Bergenbier

0 comentarii: