Tribut U2 cu Zen Garden pe 26 septembrie la Hard Rock Cafe

Toti cei care asteapta un concert U2 in Romania au sansa sa se delecteze cu recitalul singurei trupei tribut pe care o indragesc si apreciaza fanii U2 din intreaga lume: ZEN GARDEN va concerta in premiera la Hard Rock Cafe pe 26 septembrie, intr-un spectacol ce va aduce la Bucuresti savoarea electrizanta a unui show U2.

Zeno Sala, solistul si fondatorul ZEN GARDEN s-a remarcat drept cel mai bun impersonator al lui Bono Vox inca din 1999 si este cel care intruchipeze fidel nu numai atitudinea scenica ci si maniera interpretativa a vocalului U2. Pe ceilalti membri ZEN GARDEN i-a selectat chiar el, dupa chipul si asemanarea muzicienilor din U2. Aspectul fizic este desigur dublat de calitatile de istrumentisti veritabili.

ZEN GARDEN este singura trupa tribut din lume a carei activitate include turnee in SUA si America de Sud, iar la nivel European formatia a concertat in sali pe ale caror scene au urcat mari celebritati precum Bruce Springsteen, Madonna ori Shakira . Printre momentele de referinta in cariera trupei se numara concertul sustinut in 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona in fata a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE si showul din Zaragoza, Spania (2010), la care au fost prezenti 25.000 de spectatori.  
Fanii U2 i-au adoptat si acceptat, fara rezerve, pe muzicienii din ZEN GARDEN, fapt dovedit nu numai de concertele de proportii impresionante ci si de numeroasele aparitii ale formatiei la intrunirile fan cluburilor U2 din intreaga lume.


Trupa considerata fenomen absolut in industria muzicala in general si pe segmentul artistilor tribut in particular va sustine la Hard Rock Cafe un recital exclusivist, in timpul caruia cei care vor reusi sa intre in posesia unui bilet, vor cunoaste pe propria piele experienta coplesitoare a unui show tribut desavarsit, ce poate fi usor confundat cu originalul.

Pentru concertul din 26 septembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
Categoria VIP –  150 lei (intalnire si poza cu artistul, afis cu autograf)
Categoria 1 – 80 (loc la mese in fata scenei)
Categoria 50 –  (loc la mese in sala)
 
Biletele se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe  www.blt.rowww.bilete.ro si www.myticket.ro
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face telefonic, direct la Hard Rock Cafe.

0 comentarii: