Fest pe Lipscani: Horatiu Malaele aniverseaza 40 de ani de cariera

HORATIU MALELE aniverseaza 40 de ani de cariera in cadrul primei editii FEST PE LIPSCANI. Manifestarea culturala va avea loc in perioada 12-21 septembrie la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani si se va concretiza in forma unui maraton teatral inedit si unic, ce va contine 10 spectacole si doua proiectii ce il vor avea ca protagonist – fie ca actor, fie ca regizor – pe marele artist roman.
 
Teatrul de pe Lipscani celebreaza 40 de primaveri artistice ale lui HORATIU MALAELE. De 40 de ani, figura marelui actor a incantat zeci de mii de spectatori, generatii intregi de iubitori de teatru. Teatrul de pe Lipscani va primeste IN VALEA CU PARFUM DE FLORI SI ZUMZET DE ALBINE, alaturi de MASCARICIUL HORATIU MALAELE cu care, trancanind CATE-N LUNA SI IN STELE, veti trece PODU’ pana la CAFENEAUA „La Muse”, unde veti sta la o mica barfa despre FEMEIA CARE SI-A PIERDUT JARTIERELE si de unde veti putea privi NUNTA MUTA cu REVIZORUL ei rus, sfarsita cu FUNERALII FERICITE. Iar daca ati descifrat SCRISOAREA si sunteti gata sa gustati LECTIA de teatru pe care vi-o oferim, va invitam sa alegeti, in loc de o cina banala, intr-una din multele cafenele din jur, celebrul nostru DINEU CU PROSTI.
 
PROGRAMUL Fest Pe Lipscani  este urmatorul:
12 Septembrie, ora 20 – “PODU’”
13 Septembrie, ora 20 – “MASCARICIUL”
14 Septembrie, ora 20 – “CAFENEAUA”
15 Septembrie, ora 20 – “SCRISOAREA”
16 Septembrie, ora 20 – “CARAMITRU-MALAELE, CATE-N LUNA SI IN STELE”
17 Septembrie, ora 20 – “LECTIA”
17 Septembrie, ora 21:30 – proiectie  „NUNTA MUTA”
18 Septembrie, ora 20 – “DINEU CU PROSTI”
19 Septembrie, ora 20 – “REVIZORUL”
20 Septembrie, ora 20 – “FEMEIA CARE SI-A PIERDUT JARTIERELE”
20 Septembrie, ora 21:30 – proiectie “FUNERALII FERICITE”
21 Septembrie, ora 20 – “IN VALEA CU PARFUM DE FLORI SI ZUMZET DE ALBINE...”
 
Sunteti invitati sa va alaturati in aceasta frumoasa calatorie in lumea teatrului si a comediei, insotiti de vesnic tanarul si carismaticul Horatiu Malaele. Veti avea parte nu numai de reprezentatii ale unor spectacole de referinta din repertoriul mai multor teatre din Bucuresti: Teatrul de pe Lipscani, Teatrul National „I.L. Caragiale”, Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul de Comedie, dar si de numeroase surprize pregatite de echipa Fest pe Lipscani. Asadar, in perioada 12-21 septembrie, va asteptam la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani sa-l aplaudam pe cel care de atatia ani a adus zambetul si buna dispozitie in salile de teatru din intreaga tara.
 
Detalii pe www.festpelipscani.ro.
Biletele se pot procura online pe www.bilete.ro si de la casieria Teatrului de pe Lipscani, zilnic, intre orele 12:00-22:00.

0 comentarii: