Expirat Vama Veche: Toate Panzele Sus! - Capitolul VIII: Cand Se Impotmoleste Ancora - 28.08

TOATE PÂNZELE SUS! – CAPITOLUL VIII: CÂND SE IMPOTMOLEŞTE ANCORA
Joi, 28 august @ Expirat Vama Veche
 
Toate Pânzele Sus! De data asta pentru ultima oară în sezon, a 8-a pentru cine mai ţine socoteala, joi pe 28 august, tot de la 8 seara, tot în jurul bărcii şi tot cu temă.
 
Întâmplarea face că în loc de Ţara de Foc, echipajul nostru a (re)descoperit plaja Expirat din Vama Veche. Aşadar, aventura de o vară ia sfârşit acolo unde a şi început: în faţa terasei, cu tot cu întâmplările, decorul, muzica şi shot-urile care au facut din nopţile de joi punctele de atracţie „nautico-bahică” din Vamă, înainte de fiecare weekend.
 
Da, suntem şi de data asta cu muzica scoasă pe plajă, cu căpitanii, sirenele şi plutaşii la datorie, cu DRUM CAFE la percuţii, live, cu „Speranţa” pe post de bar, cu shot-uri pentru bilete de îmbarcare, cu Expiratul pe post de port pentru dragele noastre goelete şi cu atmosfera deja obişnuită de joi.
 
Ultima joi, mai exact. Că aşa-i când se împotmoleşte ancora...
 
Apropo, expediţia numită „Toate Pânzele Sus!” ia sfârşit după ediţia curentă însă mai avem în continuare câteva săptămâni de parcurs până să strângem şi velele. Săptămâni de desfăşurare pe terasa din Vamă, cu barul-barcă pe plajă, bineînţeles. Nu disperaţi!
 
Ne vedem!
 
RSVP: www.facebook.com/events/616351201818449
 
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: