Biutiful Dinner by Lia Aram

LIA ARAM a organizat o cina de celebrare a feminității miercuri 30 iulie a carui gazda a fost restaurantul BIUTIFUL din centrul istoric al Bucureștiului. Ca invitați principali au fost 20 de reprezentate ale sexului frumos ce se afirmă atât prin feminitatea lor, dar și prin faptul ca sunt femei puternice din lumea modei în diverse domenii cum ar fi relații publice, blogging, modeling, design, styling, dar si altele.
Scopul principal al acestei cine a fost de a purta o discuție deschisa despre  feminitate în cadrul culturii urbane Bucureștene. Aceasta a pornit de la principiul că feminitatea se definește prin acea virtute de a te transfigura prin iubire, de a te spori, nu imputina; farmecul fizic , inteligenta,vointa, fiinta insasi, totul e argumentat prin dragoste.
Conceptul este cu totul argumentat prin dragostea de frumos şi prin accentuarea unor valori uitate de multe femei din ziua de azi.

Lia Aram este un brand de haine ce promovează imaginea unei Femei care își trăiește Stilul. Acesta propune prin ținutele sale libertatea unei Femei care își asumă complexitatea, în toate valențele ei, atingând apogeul maturității emoționale, sociale, estetice, precum și efervescența celei care nu încetează să experimenteze limbaje, în drumul către Sine, Este o femeie care nu a uitat să-și asume feminitatea, în esența vulnerabilității sale.
Fotografiile poarta semnătura artistului Bogdan Catargiu, iar clipul de prezentare a fost realizat de regizorul Mircea Zanian.

Parteneri:  Biutiful

Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați.
atelier.liaaram@gmail.com
0728.185.478

Str. Caderea Bastiliei Nr. 49, Bucuresti

Facebook: http://on.fb.me/1pOpJW0

Video by : Mircea Zanian
 

0 comentarii: