Ultimele pregatiri pentru Life In Color

Șase tone de vopsea fluorescentă și-au făcut astăzi intrarea în Mamaia. Pe plaja LOFT se ridică deja scena de unde Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra și Dan Fințescu & OLiX (Partydul Kiss FM) vor încinge sâmbătă cea mai trăznită petrecere a verii: Life In Color Romania! Powered by KISS FM și KISS TV. 
 
Seara va fi deschisă de Edi P., câștigătorul concursului de talente organizat de Life in Color, Wavo și Fundația Events for you. Porțile Loft se deschid la ora 21:00, iar petrecerea ține până la ora 05:00 dimineața. Ințial programați cu un set la mijlocul nopții, componenții Djs from Mars n-au mai putut ajunge în România din motive obiective.
 
Giganticele tunuri cu vopsea bat până la peste 40 de metri distanță, așa că seara va fi explozivă la propriu. Pentru un surplus de amuzament, vopselele pot fi achiziționate și la intrare, la doză. Vopselele folosite sunt 100% non-toxice și se spală foarte ușor cu apă. Nu pătează hainele, părul, pielea. Participanții sunt sfătuiți să poarte haine albe, pentru a obține maximul de efect din experiența Life în Color. Așa că lasă la o parte toate grijile, vino să fii liber, fii tu însuți și dezlănțuie-te la butoane...  în culori!
 
O MEGAPETRECERE cu origini pur americane, ce-și are începuturile în campusurile universitare, unde distracția până la epuizare și party-urile scapate de sub control, ca-n filme, sunt la ordinea zilei, Life în Color este o explozie de culori pe cele mai fierbinți ritmuri estivale. ”E ca un spectacol Cirque du Soleil combinat cu seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE IN COLOR. Life in Color este o licență din portofoliul promoterului SFX Entertainment, celebru pentru organizarea de evenimente dance de nivel mondial, precum festivalul Tomorrowland sau Sensation. SFX Entertainment deţine și Beatport,  cel mai mare magazin online de muzică electronică.
 
Organizatorii mulțumesc sponsorilor Pepsi și Heineken. Până în preziua showului, biletele costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP (cu loc la masă și consumație inclusă) sunt disponibile la prețul de 500 lei. Rezervări la 0723 159 001 între orele 11.00 și 18.00. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
 
Despre LIFE IN COLOR:  LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsele din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic. Sute de mii de oameni au participat până acum la acest show spectaculos, care îmbină muzică, artă, dans și culoare într-o singură combinație răvășitoare. Fondat de către Committee Entertainment, LIFE IN COLOR este un show realmente unic, spectaculos, inovator, la care trebuie să iei parte pentru a-l înțelege.
 
#UnleashLIC  #LICRomania
www.lifeincolor.com
www.facebook.com/lictour
www.twitter.com/lictour        

0 comentarii: